Födelsedagsmiddag:)

Ikväll ska jag ut och äta med Hanna och Cissi, min försenade födelsedagspresent:) Vi tänkte prova Alfies, det är många som säger att den är bra. Gott gott med färdiglagad mat!:) Efter det kanske det blir brasan och eventuellt utgång, jag är iaf jätte danssugen och det är många som ska ut idag!

Har vart på stan med Tobbe och Sara och sett kören. Vi tog en liten shoppingrunda innan vi knallade hemåt. Har inte pluggat ett dugg idag fast det var dagens mål...får väl bli imorrn en sväng.

Igår blev det IKEA och mat med mamma som var här några timmar:) På kvällen blev det vinkväll hos Therese, mysigt var de!! Vin, kex, ost, muffins, popcorn, choklad och prat:)

Imorn kommer älskade syster hem från sin reseledarutbildning i Österike, skulle så gärna träffa henne men ska jobba på söndag så hinner inte åka hem:( Får hoppas på att hon kommer hit någon dag! Låter som om hon har haft en superrolig vecka, är riktigt sugen på att gå den utbildningen jag med!

Nej nu ska ja strax gå till stan:)

Vårdcentralen i Kil

Nu har praktiken på 15 slutat, så tråkigt, trivdes så bra där! I fredags var sista dagen och vi hade bakat massa saker som vi bjöd på. Jag gick kvällskiftet så vi beställde hämtmat och hade en lugn och bra kväll. Kommer verkligen sakna personalen!

I lördags blev det jobb, vi promenerade, spelade spel och kollade på film, mysigt:) Slutade halv nio och solen sken, så jag blev väldigt partysugen! Ringde Hanna och både hon och Cissi ville med och ta en drink:) Det blev dyra drinkar och dans på Ankan:)

I söndags gick jag på marknaden med Therese, Hanna och Cissi, köpte bara en present till Tobbe. Tog det lugnt och förberedde för VCT praktiken.

I måndags åkte jag med Sofia till Kil, våran handledare var väldigt flummig och det var en rörig dag. Det gick bättre igår och idag, har fått blanda injektioner, spola ett öra, lagt om en tå och pratat med några diabetespatienter. Imorn blir det labb hela dagen och på tisdag ska jag äntligen på vara på BVC och vara med på spädbarnsmassage:D Ska bli såå kul!!

Ki box blev det igår, jag och Therese boxaes och vi är ju inte direkt jämnlånga så stackars Therese fick böja sig hela tiden. Ikväll blir det nog danspasset om jag orkar. Måste börja plugga till tentan snart, men har ingen motivation...

Valborg på fredag, då blir det antagligen middag och utgång? Kanske grillning? Massa aktiviteter på campus också, så nåt hittar vi nog på:)

Nej nu ska jag äta halluomigryta med vitlöksdipp:)



Hanna 22 år:D

Idag fyller min fina vän Hanna 22 år:) Det firade vi igår hemma hos mig en med förfest och massa folk:) Det blev tårta, chips, godis, vin och massa prat, innan vi gick ner till Tempel och dansade tills stängning. Riktigt kul och görbra musik! Men eftersom ja hade högklackat för första gången i mitt liv mådde inte mina fötter speciellt bra när slutade dansa....Det blev mat och prat på Burger King innan jag och Therese traskade hemåt. Somnade direkt!

Idag blir det sista dagen på praktiken, så himla tråkigt för ja trivs superbra! Personalen är helt underbar och det är så roligt! Men men VCT i Kil kanske också är skoj:P

Imorn blir det bredvidgång, näst sista gången innan jag kan börja jobba på riktigt. Hanna har också fått jobb på samma ställe så nu ser vi fram emot en rolig sommar:D


Jobb och praktik

Igår blev det jobb hela dagen, var ute på promenad några timmar, spelade tv-spel och gjorde tacos, bra jobbdag med andra ord:) På kvällen såg ja på tv och pluggade, lagom rolig lördag kväll:P

Idag har jag haft praktik, så nu är ja ganska sliten! Ska sova en stund sen blir det ugnsstekt fläskfile:)

I fredags hade jag, Emelie och Therese planerarkväll. Therese hade lagat aborgin i ugnen med quornfärs och en jättegod sallad. Sen kollade vi flyg, hotell och eventuell resa till något grannland:) Till efterrätt blev det supergod cheescake med choklad:) Längtar till december!!:D


Sexparty:)

Igår hade vi sexparty hemma hos mig, med några av tjejerna från gymnasieklassen:) Drinkar, kortspel, grönsaker och dipp. Dans och sång innan vi gick mot stan. Lång kö på Koriander och Ankan så det blev Burger King innan jag och Andrea traskade hem och hon fick en kommentar att hon hade "sjukt sexiga ben":P








I fredags var jag, Tobbe, Hanna och Robin bjudna till Furhem på avskedsmiddag, han flyttar till Irland idag. Fick underbar mat och vi pratade, såg Solsidan och spelade Buzz eller nåt. Mysig kväll!!



Mamma och pappa var här på dagen igår så de fick fika sen gick vi på stan en stund:)

Idag gick jag och Andrea till stan vid halv tolv och träffade alla tjejer och solade på några bänkar, innan det var dags för alla att åka hem. Det var jättekul att alla kunde komma, brukar vara svårt att träffas.


Nej nu ska jag göra mig klar för middag hos Siti, spännande med malaysisk mat:D


Obduktionsdag

Har vart hos farmor i helgen, sett på film, promenerat, hjälpt till med vävstolen och bara tagit det lugnt. Kom till Karlstad igår men det blev inget jobb, så försökte städa inför lördag då det blir sexparty:)
Åkte med Tobbe och handlade på Maxi, så nu är frysen full:)
På kvällen blev det Desperate hos Cissi, och massa tjejsnack:)

Idag har vi varit på obduktion. Obduktionsrummet ligger i källaren och är väldigt kallt. Vi fick byta om till gröna, väldigt för stora, kläder, munskydd, hårskydd, skor, förkläde och handskar. Sedan var det ett stort, kallt rum med fyra obduktionsbord, på det längst bort låg en avliden person. Vis mög oss sakta fram och tittade på hur en död människa ser ut. Vi fick känna hur likstelhet känns, och sedan förklarade obducenten hur det skulle gå till.

Vi ställde oss i en ring runt och sedan gjorde han ett snitt längs hela magen och bände upp. Sedan visade han alla organ och revbenen. Dessa klippte han av med en tång och tog bort dem. Det krasande ljudet dröjer innan jag glömmer. Blir inge knäckebröd på ett bra tag iaf! Sedan plockade han ut alla organen och la dem på en diskbänk. Lukten var inte den härligaste och alla försökte andas med munnen så gott vi kunde med munskydden.

När det var tomt i buken sa han att det var dags för hjärnan, då gick några ut. Han skärde ett snitt i huden och sågade sen skallbenet och plockade ut hjärnan. Den hamnade också på diskbänken.

Sedan var det dags för dissektion av alla organ. Vi fick känna och klämma lite, levern hade samma konsitens som min ungnsstekta falukorv som jag försökt äta nu. Ska nog laga soppa i stället.

Ja det var en intressant dag och vi lärde oss mycket, men det var läskigt! Åkte hem när vi slutat och sov några timmar, men vad drömde jag om? Jo en död människa..

Nej nu ska jag försöka koppla bort det med att städa!


Påsk!

Glad påsk alla!

Är hemma i Åmål och njuter av ledigheten! I torsdags hade vi förfest hos Hanna och sedan blev det dans på HC hela kvällen, riktigt kul!:D Sov till elva igår, sedan åkte jag, mamma och Johanna till kusin Marie för att hälsa på deras bebis Mira, världens finaste bebis, fick hålla henne flera gånger och ville inte släppa henne! Ble väldigt sugen på att ha en egen bebis snart, men det får nog dröja några år iaf. Även om det är väldigt lockande!

På kvällen var Johanna hos kompisar så jag hade päronen för mig själv:P Vi städade lite, skalade potatis till ikväll, såg på TV och sedan blandade jag och pappa drinkar inför kvällen. Bloody Micha, Sunny Beach och Amorgos blir det ikväll:P

Idag gick jag, Johanna, Hanna och Sara till påskparaden, träffade gamla vänner och solade:) Sen åt vi tacos hemma och  nu ska vi börja laga mat inför ikväll när Cissis och Hannas familjer kommer på det årliga påskfirandet:D

Imorrn blir det farmor tills på tisdag, då det blir hem till Karlstad igen.