Praktik..

Praktik

Håller på och packar och pluggar, åker antingen vid fem eller åtta, beror på om Bettan ska med idag. Det ska bli spännande att se hur lägenheten ser ut! Vill se Wallander ikväll, men vet inte om de går då två kommer sova i rummet där tv:n är,  och alla tycker väl om olika program så vi får se..

Imorrn har vi samling åtta och ska träffa handledare, klinisk adjunkt och gå igenom vad vi ska göra under praktiken. Hoppas att min handledare är bra, annars kommer dessa 6 veckor att bli jobbiga..jag är jättenervös inför praktiken, hoppas dom inte har alltför höga krav på en, jag vill lära mig att ta blodprov och allt i lugn och ro.

Första avdelningen är en medicinsk avdelning med buksjukdomar, vet inte riktigt vad det kan vara för spännande men en klasskompis var där i höstas och han hade fått se en gastric bypass operation, kan ju vara spännande..eller väldigt äckligt. Ja kommer nog svimma när jag ska ta blodprov, kändes nästan som om jag skulle göra det häromdagen när vi testade på varandra...ja herregud, det kommer bli intressanta veckor dehära..




Såhär fina är våra "låtsasarmar" vi har stuckit på i skolan..



En vanlig metodövning, alla ser väldigt koncentrerade ut:P

Tacokväll i höstas, får bli de snart igen:)

Nej nu ska ja städa, familjen kommer nog hit på onsdag när jag fyller år:) Åker åtta ikväll..


Praktik imorrn

Nu har jag lagat en stor tacopaj och en lasagne och gjort matlådor inför mina veckor i en rullväska...Känns typ så, imorrn åker jag till Torsby och sover i lägenheten, vi börjar åtta på måndag och det känns skönt att vara där natten innan. Men fem stycken i en tvårummare känns lite sådär..känns som om at man kommer gå varandra på nerverna, men antagligen är inte alla där samtidigt.

Åker hem på måndag, och tillbaka på tisdag för att gå kvällen, hem på onsdag på min födelsedag:D ledig torsdag = tempelfest:D tillbaka på fredag och har praktik hela helgen. Ett himla fläng hit och dit, kommer vara helt slut..Två seminarier, en hemtenta och en tenta ska hinnas med under dessa 6 veckor också..usch:S

Jaja längtar till praktiken i Thailand:D Emelie kanske också åker med, kommer bli himla kul så försöker spara pengar och söka stipendium. 

I veckan har jag vart i Åmål och firat Jojo som fyllde 20:), haft Robinson kväll, tränat och åkt skidor:) Igår blev det en lugn kväll hos Tobbe.

Nej nu måste ja packa..usch vill inte "flytta"...

Ska ta ett blodprov på Tobbe också för att träna lite, nån annan som är sugen på att låna ut sin arm så är det välkommet:P 

Natti!

 

Snart praktikdags...

Igår hade vi tenta, skallskador och vattenbalans, riktigt intressant och det kändes ganska lugnt. Fick även tillbaka diabetestentan vi hade innan jul, och den gick bra:) Känns skönt att ha klarat de tre svåra tentorna under hösten, de var värt allt plugg:P

Vi gjorde klart grupparbetet, sen åkte jag och Therese till IKEA och shoppade loss. Jag fick med en förvaringslåda hem, vilket inte var nån storshopping precis. Men nu sparar jag pengar till Thailandspraktiken i december:D

På kvällen ringde Boat, en av de thailändska utbytesstudenterna, och bjöd mig och Hanna på kalas klockan sju. Lite i sista stund, men jag åkte dit och fick god mat och lärde känna några av de andra i det thailändska gänget:) Köpte present till syster som fyller 20 nästa vecka, herregud vad tiden går fort..släktkalas blir det på söndag:)

Idag har jag och Emelie åkt en halvmil skidor, de var väldigt kul att ha sällskap i spåret för en gångs skull:P

Nu ska ja strax på en jobbintervju, vet inte om det gäller sommar eller extrajobb, men behöver båda så vi får se vad det blir, om det blir nåt.  

Sen blir det plugg resten av dagen, ska läsa alla 40 papper om nästa kurs, och om praktiken. Åker till Torsby nästa söndag och kommer tillbaka på måndag. Ledig när jag fyller år :D och torsdag och jobbar kväll på fredag. Detta innebär TEMPEL- fest på torsdag:D Ska bli ganska spännande att bo i Torsby, vi är fem stycken som delar på en två, kan bli intressant:P

Nej nu ska ja äta wok och spagetti, billigt och bra:P

Skridskoåkning:)










Mys helg:)

Denna helgen har vart supermysig! I fredags var jag och Cissi hemma hos Hanna. Vi handlade mat och gjorde en görgod tacopaj:) Sen kollade vi några halvbra skräckfilmer, åt kladdkakemuffins och godis, pratade och hade de gött. Runt halv fem somnade vi och vaknade vid tolv, av Cissis mobil som ringde. Men stängde hon av den? Nej..så ja och hanna vaknade iaf. Vi väckte Cissi och sen åt vi tacopaj och kladdkakemuffins till frukost, riktigt gott:P Kollade samtidigt på en spansk film, lite udda:P

Igår hade vi lite tjejfest hos Hanna, vi var fem tjejer som lyssnade på musik, drack drinkar och pratade:) Sen blev det dans på blue moon tills stängning och burger king. Jättemysig kväll!!

Idag borde jag plugga tenta, men jag har ingen motivation alls, ska nog greja lite hemma, laga mat och se på film i stället:P Friskis ikväll om ja orkar.

Tack för igår tjejer:)