j







Kvällen på Arena var hur kul som hellst och alla utbytesstudenter älskar att dansa:D Förfesten hos Hanna var oxå superkul, alla spelade partylåtar från sina hemländer, visade danser och smakade på svensk bakning:) Jag och Hanna visade macarena, fågeldansen och lite svenska sommarlåtar:) Efter dans på Arena med hela vår grupp blev det burger King:)

På hemvägen kom en tjej springande bakom mig och Hanna,. barfota, och undrade om hon kunde gå med oss för att en bil hade stannat bredvid henne. Så vi tog följe till Herrhagen och det visade sig att hon ska börja min klass nu till hösten:)

s

Nu har utbytesstudenterna varit här i en vecka, och den har gått fort! under helgen mötte vi upp alla vid deras lägenheter och hjälpte dom med internet m.m. Visade runt på Campus och Kronoparken, sen åt vi på en restaurang med de goa tjejerna från Cypern. I tisdags var vi guider på universitetet, gick väl sådär och min engelska var hemsk! Men men tror de förstod lite iaf..på kvällen var det mingel på Nöjes, görkul och man lärde känna lite fler:) På onsdagen var det kubb och brännboll på Sandgrund hela dagen, kul och inte så värst jobbigt att sitta och heja på. Vi åt lunch på Kebabhouse med några andra studenter och vädret var underbart!

Igår var jag hemma i Åmål, tog det lugnt och gjorde pitabröd på kvällen:) Mysigt att ha en familjekväll:) Idag blir de förfest hos Hanna med våra studenter och sedan Arena med alla andra typ 180 studenter och faddrar:D

Så skönt att älsklingen bor här nu me:D Inget distansförhållande längre:D <3


j

Igår bakade jag muffins och lagade lax med potatis och spenat, sen tog jag bussen till Gengåvan ute vid Våxnäs för att kolla efter studentlitteratur. När ja kom in genom dörren var det ca 30 pers i varje kö och hur mycket folk som helst som trängdes mellan hyllorna. Knödde mig fram till böckerna men hittade inga bra och kände inte att det var värt att stå i den långa kön. Kollade runt lite på resten av grejerna som fanns innan jag tog bussen tillbaka hem. Då hade Tobbe mde familj kommit fram till hans lägenhet så jag cyklade dit och såg att de redan bärt in allt..synd för mig:P

Sen bar det av till IKEA för att köpa soffa, han ville ha en svart Ektorp 3- sits (jag har 2-sitsen), en bokhylla/ vitrinskåp och en låda till köket och massa smågrejer. När vi hade lastat in allt  åkte vi till Ica Maxi och jag och Tobbe gick in och köpte massa mat och han köpte en micro. Efter en timme kom vi ut och åkte mot lägenheten.

Där väntar Furhem, laddad för att bära. Vi bär ner alla kuddar till soffan och hyllorna och tillslut soffan. Då han bor i en källarlägenhet är det ganska trångt i trappan och där hans dörr är. Vi vände och vred på soffan men den gick inte in på något sätt...den blev lite sliten i innertyget efter att vi försökt trycka in den, så lämna tillbaka den kändes inte aktuellt. Vi funderade på om det gick att montera isär den eller till och med såga den i två delar, men insåg att det inte skulle gå. Då jag har en likadan 2-sits tyckte jag att vi kanske kunde byta för ett tag, om han får en större lägenhet eller något. Detta tyckte dom andra var en bra idé så så fick det bli. Så nu har jag en 3-sitssoffa:P stackars Tobbe, han får komma och sitta i soffan när han vill..

Sen åkte hans päron hem och vi tre var kvar och monterade hyllor, diskade och kokade korv med bröd. Sen åkte Furhem med bussen och vi grejade lite till. Sov riktigt gott här!!

Nu ska vi försöka diska glas och få in i skåpen och packa upp några lådor.

Utgång ikväll:D:D

g

Igår kväll blev det ett kvällsdopp vid Mariebergsskogen efter att jag storstädat hemma, älskar att bada!!

Stugan

Farmor plockar blåbär:)

Idag har jag jobbat 7-12.30, ganska lugnt för ja gick med Anna och vi är ganska lugna av oss båda två:) Fick gå tidigare för vi hade faddermöte inför alla utlandsstudenter som kommer under helgen, mötet tog nästan tre timmar, lite segt och väldigt mycket information! Fick välkomstmappar och scheman, och fika:) Muffins med kaffe, gottgott!

Här är några av de söta thaländarna som är i våran faddergrupp:)

Imorrn är jag ledig och det blir så härligt med sovmogron! Tobbe flyttar in i sin lägenhet också, så jag ska dit och bära och sedan blir det IKEA och Ica Maxi. Älskar att storhandla, vet inte varför men tycker det är så kul att gå runt och titta vad som finns och vad allt kostar och handla massa god mat som sedan ligger i frysen och aldrig blir tillagad..Udda intresse men..

Efter mötet tog jag och Hanna bussen till campus och kollade vart Tallen låg, där några av studenterna ska bo. Sen åkte vi till stan och det började ösregna lagom till att vi klev av bussen. Så det var bara till att cykla fort hem och byta kläder:P

Nu ska ja se på Beck och äta nåt gott..varma smörgåsar får det nog bli:)

Utgång på onsdag!!!:D Sista sommaronsdagen så man får passa på:)

v

I torsdags när ja kom till Karlstad var Tobbe och hans familj på stan, så jag träffade dom och tog en fika. Sen blev det cykel hem, äta mat och duscha.
Jämt innan ja tänkte cykla till jobbet gick jag ut i trappuppgången med soporna, och brukar alltid låta dörren vara öppen. När ja kasta ner soporna hörde jag hur dörren smällde igen och där stog jag, barfota och nyduschad utan nyckel och mobil. Panik! Men kom på att Hanna har en extranyckel så jag halvsprang barfota bort till henne och hon var hemma som tur var! Lånade skor och sprang tillbaka. Så det gick ju bra, men hade inte hon vart hemma hade det nog dröjt en stund innan vaktmästaren hade kommit. Hann iaf till jobbet i tid:) Lugn kväll på jobbet för en gångs skull, kan bero på att han jag jobbade med inte var så stressad som vissa andra...

När ja kom hem var Tobbe här, så vi gick och kollade hans lägenhet som ligger två gator bakom min:P En jättemysig källarlägenhet med träväggar och spottlights i taket, påminde nästan om en fjällstuga:P Köket var nytt och frächt med spis och ugn och allt:) Kommer nog bli görbra det:) På tisdag blir det flytt för honom, är ledig då så ja kan hjälpa till, lyfte ju inte ett finger sist jag flyttade eftersom jag var magsjuk så det är ju rättvist att jag hjälper till nu. 
Efter det gick jag och Hanna en sväng till Score och tog ett glas vin, man får passa på nu innan sommaren är slut! 

På fredagen var jag ledig:D Var på stan med Tobbe och kollade grejer till lägenheten, sen blev det bad vid Mariebergsskogen, tråkigt själv men men Tobbes kusin kom hit så dom var på stan. Fredagskvällen var lugn, städade, gjorde lite matlådor och såg på film. 

I går började jag jobba ett, men hade tvättid på morgonen (kul lördagmorgon verkligen) så jag såg på TV och tog det lugnt innan jobbet började. Men kvällen var inte direkt lugn, vi satt knappt ner på hela tiden och det hände grejer konstant..Sen fick jag en gaffel kastad mot mig av en tant som blev sur när hon inte fick packa ner sin mat i en haklapp..En tant snodde också en gubbes löständer och dom har inte kommit fram än..

Tre jobbdagar kvar, skönt! När ja slutade kvart över nio, åkte jag hem och sen gick jag och Hanna bort till Cissis nya lya på Haga, görmysig och påminde mycket om min gamla lägenhet:) Vi drack lite vin och pratade, va längesen vi sågs alla tre men i höst blir det nog mer:D

Nej nu vill jag bada!

Imorrn blir det faddermöte, spännande:) Om en vecka kommer dom, ska bli görkul:D

Idag gick det ganska bra ändå, slutade två så nu ska jag nog cykla till någon badplats och ta mig ett dopp:) 

stud

Stugan

Sitter på bussen påväg hem från stugan, har vart där sen i tisdags, får passa på när man är ledig och familjen har semester:) Vädret har vart kanon så vi har badat, plockat svamp, rott båt då motorn pajjade och grillat:) Igår gick jag och Jojo en vandring i skogen, skulle leta blåbär men vi hittade typ två stycken.

I helgen var jag också i stugan, härligt väder då med:) Skönt att koppla av, läsa och se solnedgången!

Tobbe har fått en lägenhet också:D En gata bakom min lägenhet:P Ska kolla den nu när ja kommer fram, verkade jättemysig:) Nyrenoverad källarlägenhet med kök och allt:) När jag kom till Karlstad i söndags var Tobbe där, så vi gick en promenad och såg att det var live musik och mycket folk vid inre hamn, så vi bestämde oss för att fira lägenheten med mat och drickal:)

I måndags jobbade jag dag, sen va jag hemma hos skåne - Cissi och hälsade på, jättekul att träffa henne efter en hel sommar!! På kvällen gick jag till Anna och kollade hennes mysiga lägenhet, sen blev det film och lite Gutar hero:) Båda skulle upp och jobba på tisdagen så det blev inte så sent.

I helgen blir det jobb, men är ledig imorrn:) Sen är det bara 3 jobbdagar kvar:D På månag är det möte inför att utbytesstudenterna kommer också, blir spännande:D