Studentliv:)

Stressigt men kul:)

Första dagen gick riktigt bra, 80 st i klassen, många trevliga personer:) Nollningen var väl sådär, kallt och ja var hungrig. Tog bussen hem med Therese halv elva, eftersom vi skulle till skolan tio nästa dag.
Föreläsningar hela dagarna, lite mycke för mitt lilla huvud men försöker anteckna så gott de går.

Trivs superbra i lägenheten, känns inte alls så ensamt som ja trodde. Men de är görstökigt och papper och käder överallt, men mat och disk har gått bra:)

Idag hade vi lite grupparbete, en görbra grupp verkar de som:) Sen hem och plugga inför tentan nästa vecka, 100 sidor anatomi och kemi på engelska, inte lätt inte...Men intressant!!:D Hann gå en promenad och handla med Hanna också:)

Men nu ska ja somna til Desperate, mitt sömnmedel:P

De va party i bottenvåningen igår kväll, så hissen luktar öl, cigaretter, parfym och blöt vovve..härlig blandning liksom...hoppas nån har städat tills imorrn annars blir de trapporna sex våningar..

Gonatt!

2 timmar kvar:S

Nu har tobbe åkt hem, så ja gick lite på stan och köpte en tröja som ja ska ha på mig idag..ska laga lite mat och sen gå till bussen, bäst att komma i tid! Nervös som bara den men de ska väl gå bra hoppas ja..

Nervös!!

Jättejättenervös!! Har nyss flyttat hemifrån, snyft:( känns väldigt konstigt, men ändå ganska spännande. Imorrn börjar allvaret, upprop kvart över ett i nån sal någonstans på skolan..hoppas man hittar dit i tid bara, får ta en tidig buss!! Tobbe är som tur var här i natt och gör mig sällskap, imorn blir de ensamt!

Men de ska väl gå bra hoppas ja, gick norge så går dehär!

Nej nu ska vi kolla på tv lite, sen blir de sova(om de går) för att vara redo inför imorrn...

Hjälp va läskigt!!

Fast alla är ju i samma ensamna sits..

Gonatt!

Plugg..

nu har ja pluggat i två timmar, de första ja pluggat på ett år! Känns lite segt men det är mest repetition från kemi A och B..tur man kommer ihåg lite!

Igår åkte jag me hanna till Karlstad och jag grejade i lägenheten i ca fem timmar, skurade golv, handlade(upptäckte att min frys var mycke mindre än den såg ut..) stekte köttfärs och frös in inför nästa vecka, sorterade posten, fick i ordning i alla hyllor och lådor och sen såg ja på tv och käkade pitabröd:)

Nej nu ska ja göra risotto:)

Storbak inför flytten

Nu bakar jag och jojo bullar och vaniljbullar, så ja kan ta med mig lite till lägenheten:)

"Rise to the occasion"-Kurt Nielsen, såå bra!!

Nej nu ska de bakas!!

PANIK!!

hämta mina böcker inför första kursen förut, och min första tenta efter två veckor är på typ 100 sidor!! på engelska!!? Så det är bara till att börja läsa...

Systemkameran fungerar:D:D

Nej nu ska vi äta baguette, vitlöksost och paprika, såå gott:D

Sortering

av papper...tråkigt! Men ett måste..försöker sortera allt inför flytten så jag vet vart försäkringspapper mm är. Sa upp mitt SIBA kort som ja inte vet varför ja skaffade, ja vill inte ha kreditkort nu ju..så nu är ja av me de:)

Ringde och hörde om labbrockar me, men ja köper nog de nästa vecka..Nej nu ska ja se hur de går för jojo , hon gör pannbiff;P


Orust

Systemkamera:D

Idag ska jag och Johanna försöka få igång farfars gamla systemkamera från -77:) Hoppas den fungerar, vore görkul!!!

Nej lisa, de blev ingen skohylla från jysk, utan från Netto:P Men ja vet inte om den passar än så vi får se:P

Blir nog en sväng till Karlstad imorrn med Hanna, så ska vi kolla in varandras lägenheter:) Mindre än en vecka kvar:S
Hoppas mina böcker kommer idag så ja kan börja kolla igenom de vi ska ha prov på..tenta efter två veckor, och dom veckorna kommer vara fulla av nollning.

Så här ser nollningsschemat ut:

Mån 25/8 Lära känna kväll och Bunkern
Ti 26/8     Stadsvandring
On 27/8   Ledigt
To 28/8    Sittning på Ankdammen
Fre 29/8   Välkommstfest på Nöjes:D
Lö 30/8    Brännbollsturnering
Sö 31/8    Ledig
Må 1/9      Flottbygge och såpabandy
Ti 2/9        Flottbygge och grillning
On 3/9      Flottrace
To 4/9       Ledig
Fre 5/9      Ledig
Lö 6/9       Vinstigen
Lö 13/9     Nollningsfest och sittning på Nöjes:D

Ser spännande ut va?:)


Söt kisse:)

Nej nu ska ja till banken med johanna!

En vecka kvar:S

Idag är de en vecka kvar innan det börjar, spännande men nervöst!!! Flyttar dit på söndag tror ja, tobbe får bo där tills på måndag för de vågar ja inte göra själv! Men nu är väl det mesta klart, folkbokföring, försäkringar, böcker, lägenheten, internet mm. Känns bra de iaf! Idag har ja storstädat köket och lagat ugnsstekt falukorv med potatis, gott gott och uppskattat av mamma efter jobbet.

19-21 september weekend till Riga med Tobbes familj, ska bli görkul!!:D

Nej nu ska ja till jysk och kolla skohyla!


Orust och party:)

I fredags skulle familjen och halva hannas familj åka till Orust och campa som de gjorde förra sommaren. Ja tänkte va hemma och ta de lugnt, men de va superfint väder och ja har inte campat nåt i sommar, så tio minuter innan de skulle åka kollade pappa om de gick några bussar hem på lördagen, och de gick en vid fyra, perfekt:) Så ja packa lite och åkte med:) Hade de lugnt och skönt, badade och solade och gick runt i den lilla mysiga byn:)

















Igår kväll var de party hos Hanna,superkul som alltid, även om vi inte var så många. Alkohol, chips, musik och dans, till klockan halv tre:)









Så idag blir en riktig slappardag, ska ligga i soffan och dega hela dagen, tills resten av familjen kommer..om en vecka flyttar ja helt:S Scary!!

Foton från helgen


Matdags


Mat, görgott!!


Bettans fina blommor


Tjejkväll:)


Andréa kom med presenter:)



Senare när alla åkte hemmåt fick ja å larsson för oss att åka till Karlstad, så det blev bussen 22.10 i två timmar, sen nöjes en stund:P Sov i lägenheten och åkte tillbaka nsta morgon:)

Så igår blev de en slö dag, kollade på tv å åt mat:)

Flytten är klar:)

I måndags åkte jag och tobbe upp till karlstad, för ja skulle kolla ett vitrinskåp/tv-bänk/bokhylla från blocket hos en tjej. Så vi hade med släpkärra och allt.
Åkte och lastade in några kartonger i lägenheten innan vi begav oss till blocket-tjejen. Hyllan var superfin, så den köpte jag direkt, 2500 fick ja ge, inte farligt för att få allt i ett:) Vi åkte tillbaka till lägenheten för att lasta ur resten av grejerna innan vi kom och hjälpte till att montera ner skåpen. Fick bära det ner för tre våningar, såå tungt!!! Men tillslut hade vi fått ner allt i trappgången(eftersom det ösregnade). Sprang ut och la en presenning i botten och några filtar, sen lasta på alla delar och täcka med mer filtar. Snabb färd mot lägenheten, fick hjälp av stefan och markus som var och hjälpte hanna, så det gick fort att få upp hyllorna till lägenheten.
Vi gick ner till pzzerian och hämtade varsin pizza som vi åt medan vi monterade ihop hyllorna igen. Sen kom hannas familj och kollade lägenheten innan vi åkte hem i ösregn!

I tisdags åkte då hela familjen upp med flyttlasset, vi hade hyrt en kärra som blev ganska full och hela bilen var knökad. Väl framme bärde vi grejer i några timmar, sen skurade vi och städade noga, innan vi åkte till IKEA och handlade en soffa, tv-bord, skriv/matbord och stolar. Matta köpte jag på rusta, sen var lägenheten full;P Jag och tobbe sov över och handlade lite mat till skåpen.

Vitrinskåpet


I full gång med gardinstången


Nya hyllan

Kökets nya bakgrund i stället för grå/grån och trä:)

Imorrn blir det lägenheten med Tobbe för att fira ett och ett halvt år:) Blir nog middag ute kanske?

Lördag blir de party:D:D

Jobbat

Har nyss slutat, jobbade 9 h idag, segt!! Å alla tanter verkade va supersura på mej...vet inte va ja gjort..men nu är ja hemma i alla fall:D Åkte förbi konsum och köpte bakpotatis och creme fraishe franska örter, tänkte göra mig en bakpotatis med kycklingröra, mums:)

Jojo är på Liseberg idag, orättvist!! Så ja ska ta och packa lite mer grejer och sortera lite kläder nu tänkte ja, men först mat!!

Foton på lägenheten:)


Krångel med nyckeln....men det löste sig tillslut:)


Snart framme!!

Utsikt från fönstret

Här med

Utsikt över Nöjesfabrikens tak:)


Lilla kokvrån, ska bli lite färgändringar här:) 

Badrummet:)


Dörren och hallen

Tre stora garderober


Stora rummet


Fönstret:)


Mimmi, Furhems söta hund:)


Kvällen avslutades med en fika hos Furhem:)

Nej nu ska ja jobba!