Pluggdag och lugn fredagskväll:)

Igår kom tobbe hit och gjorde mig sällskap, kollade lite på utbildningar och jobb. Sen blev de lite film:)
Idag har ja och Cissi vart i skolan och pluggat fram till sju, lite tråkig fredagseftermiddag men har man tenta om en vecka så har man..vi var väldigt effektiva iaf:)

Nu har hanna vart här och vi har kollat på tv och tjatat och ätit chips, länge sen vi hade en sån kväll:)

Min söta lånekisse i Norge, undrar hur stackarn har det idag..

Skönt att vara här helt själv en fredagkväll också, blir inte så ofta..Men imorrn blir de julhandling, ingen Larsson tyvärr:(
Sen ska jag tillbringa resten av helgen hemma, skylltsöndag i åmål vill ja inte missa, tradition!!

Har de perfekta fönstret för orkideérna som inte har blommat på fem år, nu blommar dom för fullt:D

Nej nu ska ja sova, natti natti

Snö blir tö..

usch hatar tö, vill ha snö!! Men men det är inte jul än!
Idag har de blivit plugg hela dagen, igår bodde Bettan här för de målade om hennes lägenhet, så det blev hämtmat från Napoli och Desperate:)
Tränat idag me, andra dagen i rad, rekord för micha tror ja:P
Pratat med Larsson oxå, blir inte så ofta de:( Men vi måste ses i helgen:D
NU blir de lite plugg innan sängen..har seminarium imorrn om vårdhygien, ganska intressant men känner att ja skulle behöva läsa inför tentan i stället..

Gonatt!


Bulgarien -07

Snöööööö:D

Snön yr utanför fönstret och parken här nedanför är täckt av snö, mysigt mysigt!! Kände att de var dags att sätta upp lite julpynt:) Så nu hänger det röda kulor och en ljuskula i fönstret:)

Har vart på synundersökning för linser idag och nu har jag fem par som ja ska prova under veckan, sen köpa en månad på måndag:) Gud va krångligt att sätta in!! Men de går väl så småningom:P

Fick reda på tenta me, och den gick bra:) Så nu blir de till att plugga på mikrobiologin, herregud va dåligt den kommer gå!!! Men men de löser sig väl

Ska nog en sväng till stationen och möta hanna vid tio, vill ut i det mysiga vädret, å måste köpa bröd me, frallor, mums!! Köper en i skolan varje morgon, 10*5 - 50 spänn i veckan..på frallor...inte bra! Så ja ska börja ta med mig egna tänkte ja:P

Nej plugg nu!!

Helgen:)

Igår gick vi en lång promenad runt herrhagen, kollade på herrhagsskolan där farmor gick och sen ropade en gubbe på hjälp, han hade halkat och brutit fotleden, såg ganska läskigt ut:S Vi fick ringa ambulansen som kom och körde honom till sjukhuset för operation...Lite prövning inför framtida jobbet:P

Sen gick vi in till stan och kollade IDOL, men de va så mycke folk så vi åkte till biltema i stället. Sen blev det korvstråganoff och ris framför tv:n. På kvällen gick vi till glada ankan med hanna och robin, sen blev de hamburgare på Mc Donalds.

Idag blev de sovmorron och sen frukost:) En kylig vinterpromenad runt gubbholmen, innan vi handlade kyckling och lagade pasta med pesto:)

Men nu har tobbe åkt hem:( Tog följe med bettan från tåget, men gud va kallt de var!! Nu blir de plugg och tv kväll:P 



På promenad

Lars från IDOL i MItt i City


Älskar dig<3


Sötis:)


På Glada ankan




Stenbron, söndagspromenad


Kallt!!!






Blue moon bar:)

Igår blev det gratis tacobuffé på Blue Moon med therese, emelie, hanna, robin och hanna, gott och billigt! Men inte när ja köpte en bacardi breezer, 73 spänn:S Jaja de va kul å gå ut lite iaf:) Sen kom tobbe vid sex, vi gick en sväng förbi stadium för tobbe behövde vantar. Sen blev de myskväll framför tv:n.
Idag kommer idol till Mitt i city, kanska blir en liten tur dit. Annars blir de nog en lugn kväll, får se om de blir en drink på glada ankan ikväll kanske.
Imorrn blir det plugg och Wallander kväll:)

Nej nu ska ja försöka få upp tobbe så vi kan gå på en liten promenad i snön:)


Fadder??

Man kan ansöka om att vara fadder åt utlandsstudenter nu, vore så himla kul!! Lära känna människor från hela världen, visa dom Karlstad och hur vi lever i Sverige, och få nya vänner:)
Ska dit och prata med hon som har hand om det imorrn, för de kommer hit under tentavackan och då ska man va delaktig varje dag, lite svårt om man måste plugga..Men de måste ju gå på nåt sätt:P

Nej nu ska ja göra korv och makaroner:P Var ett tag sen..

Vet inte om ja ska hem i helgen eller vara kvar, hoppas Tobbe kommer:)


Mums, lax:)

friskis va görjobbigt, men känns bra nu efter:P har lagat lax och spenatröra med potatis och gud va gott de va!! får bli de en gång i veckan tror ja:P

Nej nu ska ja plugga å se desperate, sen sova:)

Friskis och desperate

Har vart i skolan och pluggat idag, emelie och jag försökte oss på några bakterier men de gick väl sådär..sen hade vi labb, var ganska flummiga kan ja säga:P Gick me bettan hem en sväng när vi slutat, åt lite mackor (nybakt bröd!) och försökte plugga lite. Så ja har nyss komme hem, ska byta om och åka och träna medelpass:)

Sen ska ja laga lax och potatis, mmmm:) Sen blir de tv kväll i soffan med lite smoothie, ska prova min mixer för första gången tänkte ja:P

Måste skaffa en hobby me, bettan håller på å måla värsta fina tavlorna, ska också försöka börja måla lite igen tror ja..eller skriva på dagboken från Kina resan..vora kul å pyssla me nåt förutom plugg..

Nej nu ska ja träna:P


Älskar dig <3

Måndag:)

Igår blev de lång sovmorgon:) Larsson åkte hem vid nio, ja sov som en stock!! Sen blev de lite plugg, tvätt och handling. Tobbe kom runt fem och ja laga lite mat till oss:) Sen tog vi en långpromenad runt norrstrand, gick lite vilse så ja missa halva Ensam mamma söker:P 


Hade labb imorse, tog bakterieprov på händer, toalett och diverse andra mysiga saker..imorrn ska vi se hur mycke bakterier de fanns:P Sen satt vi kvar och pluggade till fyra.
Hemma hade tobbe lämnat ett gulligt meddelande, är så kul å hitta de när man kommer hem, fick samma från larsson i söndags:)
Har diskat och städat lite, men nu blir de Step på friskis, ska bli kul:D

Lugn tv och pluggkväll sen:P

 

Inflyttningsfest, 20-års fest, studenttorsdag och Nöjes:)


Förfest hos mej på studenttorsdagen:)



Bettan och Emelie var glada:)


Mels inflyttningsfest, och en glad Larsson:P

Ina provar kläder

Partysugna:P

Mels fina present från Ina:)

Larsson provar "syrgas"

Larsson provar nåt annat..

På nöjes:)

Förfest hos mej

Hanna och Tobbe

Killarna tyckte om min anatomibok...:P

Larsson åkte hem halv nio i morse..ja vaknade tolv:P Ska tvätta och plugga idag, sen kommer nog tobbe en sväng ikväll:) Annars orkar ja inte göra så mycke:P Har vart en rolig vecka iaf:)