Filmkväll:)

Hade en jättemysig tjejkväll igår, Emelie hade gjort grönsaker och dipp och jag och Therese hade med nybakade muffins. Vi såg Mamma Mia och sen slutet på hockeyn, mest Sara och Emelie som var intresserade. Men fem minuters hockey kan jag väl stå ut med. Vi åkte hem med sista bussen och sen somnade jag direkt.

Tog sovmorgon idag, har ätit en lång frukost framför tv:n och nu ska jag snart på lunchpasset på friskis med Sara. Måste komma igång med träningen!

Idag fick jag ett påskbrev på posten av min gulliga syster, tack <3.


Ska bli så skönt att ha en hel helg hemma med familjen, saknar dom!!


Ny praktik:)

Nu har jag redan gjort 3 veckor på avdelning 15 på CSK, en kirurgavdelning med urologi och endokrina sjukdomar, bla bröstcancer, prostatacancer och olika fel i njurarna. Personalen är helt underbar!! Så mycket roligare här än i Torsby och jag får göra väldigt mycket. Har haft egna patienter de senaste två veckorna och de har vart så goa! Att folk som ligger på sjukhus kan vara så glada:) Jag har fått sätta massa nålar, dra drän, sätta kateter och massa annat skoj:) Idag fick vi våfflor av chefen:)

I helgen har jag hälsat på Larsson i Örebro, shopping, utgång och film blev det, mysigt:D

Ikväll blir det Mamma Mia kväll hos Emelie, så nu har jag bakat kladdkakemuffins. Imorrn blir det bredvidgång några timmar, sen Grey´s kväll!

Hem till Åmål på torsdag och utgång på HC med gamla vänner:D Hälsa på mitt söta kusinbarn Mira för första gången, ska bli så kul:D Hon ser så söt ut på alla kort!!

Påskfest hos oss på lördag och eventuellt åka till farmor på söndag. Härligt med lov:D

Emelie får följa med till Thailand också:D Så nu ska vi snart boka flyg och boende!!

Nej nu ska ja gå mot bussen.


Ny praktik:)

Förra veckan hade ja då praktik måndag och tisdag, på onsdagen hade vi seminarium och det gick bra. Var faktiskt ganska intressant för en gångs skull. När vi satt på tåget hem var vi så glada att det äntligen var slut på pendlandet!! Vi pluggade lite, och sov innan vi var framme i Karlstad.

Packade upp, tog bussen till Hagahallen för att storhandla och lagade sen en sallad med quinoia, väldigt gott och nyttigt. Ska börja äta nyttigt nu och mindre godis, vet inte om det går så bra då jag nyss har tryckt i mig fyra kokosbollar..Men men nya tag imorgon.

I torsdags hade jag och Therese pluggdag, vi åt mat och sen blev det förhör. Tentan på fredagen kändes sådär. Neurologi och psykofarmaka..skönt att den är gjord iaf! Firade det med att klippa mig på en ny salong i stan, härligt att få håret tvättat och bara koppla av:) Billigt va de oxå:)
 Jag åkte hem till Åmål på kvällen, hade fredagsmys med familjen och sov i Jojos rum, så vi låg och pratade i flera timmar:)

På lördagen bakade jag och Jojo muffins, supergoa med hackad choklad i:) Sen lagade vi lax och potatis innan jag tog tåget tillbaka till Karlstad. På kvällen blev det melodifestivalmys hos mig, och utgång till Koriander för några av oss:)

Igår blev det en lugn dag, var förkyld och trött så låg i sgnen och pluggade lite inför praktiken. Ska vara på en avdelning för patienter med prostata och bröstcancer, struma, njurproblem mm så det ska bli väldigt intressant!

Introduktionen idag var bra, vi gick igenom scheman, kollade sjukhuset och hälsade på på avdelningarna. Verkar vara en bra avdelning så jag hoppas att jag kommer trivas:) Tog en promenad på stan med Emilia när vi slutat, men sen åkte jag hem.

Resten av dagen har jag lagat stekt ris med wok och äggröra, ska börja laga lite mer thailändsk mat så jag är van när vi åker dit:) Sov en timme och känner mig lite hängig, så jag ska gå och köpa honung och kurera mig!


Sista turen till Torsby:D

Nu sitter vi på bussen mot Torsby, för sista gången:D Bettan och Kristine sover, jag har försökt plugga lite..På onsdag kl 16.00 åker vi hem FÖR GOTT! ska bli så himla skönt!!

I fredags var jag på spelkväll hos Sara, mysigt med fika och spel:) I lördags gick jag bredvid på dagen, jag fick träffa ett av barnen och vi ritade, var ute och gick och lade pussel:)

På kvällen blev det utgång med Cissi:) Förfestade hos mig med vin och chips, sen blev det dans på ankan i några timmar, vi kände oss ganska gamla då alla var typ 18...nästa gång blir de nog Koriander! Men det var kul att dansa iaf:P

Igår kollade jag hela Vasaloppet, då pappa var med. Tog en promenad till Hanna å Robins nya trea, superfin och blev inte så lite avundsjuk på balkongen! Kollade när pappa gick i mål på datorn och sedan gjorde jag och Tobbe tacos och såg Wallander.

Nej nu ska ja försöka sova lite..




Partysugen!

Är så partysugen, vore himla kul att gå ut imorrn, men det är tyvärr inte så många som har tid att gå ut..jaja ikväll blir det spelkväll, ska bli kul att träffa alla:) Idag har jag sovit, handlat (dörren till frysen hade stått öppen i fyra dagar märkte jag igår...), tvättat och inte pluggat speciellt mycket.

Längtar till Cissis inflyttningsfest oxå!!:D Ska bli skitkul!!

Har fått schemat till nästa praktik, 3 veckor varav en är hela påsk.....känns ju jättekul att gå där utan att få ett öre betalt. Men ska se om jag kan jobba in de dagarna, gör ju hellre vardagar.

Nej nu ska ja strax åka!


Praktikvecka

Snart är praktiken i Torsby slut, nästa onsdag lämnar vi byn för gott!!:) Ska bli så skönt att bo hemma!

I helgen har jag tagit det lugnt, vart på Snabba Cash med Tobbe och haft släkten här på fika:) Först blev det mat på IKEA sen gjorde jag och Johanna blåbärspaj och kokosbollar plus massa annat gott:)

Igår morse åkte alla fyra bussen upp till Torsby, halvsov och klagade på att åka hemifrån..men nu är det bara en vecka kvar:D

Idag var jag med på en gastric bypass operation, en lapraskopisk så de opererade inuti kroppen. Jag satt på en stol bredvid och tittade på en tv, där de sydde och grejade. Sövningen gick görfort och sedan höll operationen på i ca 2 timmar. Jag gick med till uppvak där de övervakade patienten, spännande att se lite olika avdelningar!:)

Sen har vi vart på promenad i solskenet, pluggat, köpt fika, lagat mat och nu ska vi snart bänka oss framför säsongens första Desperate:D Popcorn och choklad blir det då!:)

Hem på torsdag, så skönt. Kanske hjälpa Hanna och Robin med flytten och plugga. På fredag blir det spelkväll, ska bli så mysigt! Bredvidgång på lördag och söndag - Vasaloppet för att se om ja får en skymt av pappa som är med för första (och sista) gången.

Nej nu ska vi plugga lite!