k

Nu sitter jag och ska plugga hemtenta, men facebook är roligare..får nog logga ut så de blir nåt gjort! Håller iaf på och tvättar, har äntligen lyckats få en tvättid, vilket är omöjligt ibland..

Igår blev det plugg, friskis och Flightplan på TV, så mysigt med höstmörker när man kan tända ljus och ligga i soffan och dricka varm choklad:D Och idag skiner solen så det blir en cykeltur till Skoghall där det är information om extrajobb på demensboendet jag jobbade på i somras. Hinner absolut inte med något jobb just nu men kanske under jul eller nån helg framöver. Behöver spara pengar om jag och Therese ska åka till Thailandpraktik nästa vinter:D Hoppas, hoppas att det går!!

Till helgen blir det kalas för Bettan och marknad och Sandra kommer hem:D Så det ska bli en lugn och skön helg innan alla tenta - föreläsningar börjar..

Nej nu ska jag plugga!


j

Ja, uppdateringen är sådär..men men:P Mycket plugg och mycket med utbytesstudentföreningen just nu...

I måndags hade vi kanelbullekväll med utbytesstudenter + faddrar, vi bakade, bjöd på kaffe och te och visade Kopps:) Det kom 62 av 70 anmälda, så vi var nöjda:)





I fredags blev det en lugn myskväll med Tobbe, vi lagade kyckling och potatisgratäng, kollade på TV och tog det lugnt. Jag somnade halv elva i sängen och Tobbe somnade i soffan..jaja så är det när man är trött.

I lördags blev det plugg i massor, har en jobbig hemtenta som aldrig vill bli klar..Men halv sex blev det förfest hos Cissi, med tacos och sing star:) Runt halv nio gick vi bort till klassfesten, men där satt de flesta och kollade fotboll, så vi började spela pingis och satte på musik i ett annat rum:P
Cissi va en hejare på Sing Star!

Emelie lagar örhänget:P




Fia var också jättebra på Sing star!





Sara bjöd på Ouzo, starkt och gott:P



De var en lugn och rolig klassfest:) Gick inte med ut, var för trött, men de va inte så många andra som gick ut heller. Igår blev det stugan där vi drog upp båten och gjorde iordning för vintern, sen blev det god mat hos farmor:)

Idag har vi metodövning, vi ska suga varandra i munnen och prova syrgas...ska bli..intressant..:P


j

Tjejkväll:)

Idag är det tjejkväll på stan och sen manliga strippor på en nattklubb, ska bli skoj:D
Igår blev det möte med activity och planering inför Halloween partyt:D Och i tisdags blev det bullbak hos Johanna och Annie, med lite spel medans degen jäste:) 90 bullar va inte dåligt och vi smakade några som var supergoda! Men resten får vi spara till movie night på måndag:)

Annars är de mycket plugg och lite friskis, orkar inte blogga så mycket!

Nej nu ska ja plugga innan de blir stan!:)