Klassfest och tenta:)


Födelsedagsbarnet Emelie och Sandra som dricker vin:)


Cissi och Bettan har nåt lurt på gång...:P


Två killar kom i alla fall, Anders och Björn


Annie och en väldigt glad Melanie:P


Björn, Jenny och Julia


Malin, Sandra och Emelie:)


Börjar bli lite dragna:P

Klassfesten var lyckad, de kom ca 20 st eftersom många åkte hem eftersom vi är långlediga. Men vi hade jättekul!! Idag ska ja storstäda, kanske åka en sväng till IKEA och handla..får se vad som händer..Tentan igår gick väl sådär, har ingen aning om hur de blev..Men hoppas på de bästa:)

Ikväll åker jag hem och kommer hit på lördag, då blir de utgång:D:D

Tentavecka..:S

Japp, om en vecka imorrn är tentan, usch och fy..men men hoppas på de bästa får man väl göra:)
Har sutte i skolan å pluggat te halv sju, imorrn blir de väl hela dagen igen, är lättare när man är några som diskuterar..nu blir de aerobics och sen desperate:)

Snart tenta!!

om två veckor, herregud va tiden går fort!! Kan inte  nåt känns de som, men ja hoppas de har fastnat nånstans långt in...igår hade vi labb, njurfunktion, gissa vem som blev försökskanin? Jo ja..fick kissa fem gånger på tre timmar, inte de lättaste kan ja säga. Men vi hade ganska skoj på labben ändå:P
Idag är de inläsningsdag. men kanske ska en sväng till skolan senare, måste verkligen plugga!
Till helgen blir de marknad, älskar marknaden hemma!! Bara gå runt runt och kolla på grejer och träffa folk som man sällan ser annars:)
Igår kväll blev de lite plugg, mat och sen gjorde ja kokosbollar som ja å hanna åt framför Greys:)

Nej nu ska ja te stan..

Ha de:)

Dålig uppdatering..

..har ja allt här..men de e så mycke annat som ska hinnas med nu för tiden, PLUGGA, laga mat, diska, tvätta, frösöka hålla de hyfsat städat, handla och annat tråkigt..:P

Under helgen har ja vart hemma och haft det lugn och skönt, vilket innebär legat i soffan och kollat på TV och käkat godis:) Men idag blir de träning, bas / puls:) Skönt att få lite paus i pluggandet.

Tobbe åkte med hit igår förmiddag och vi gick på IKEA och bergvik några timmar, sen kollade vi på film och åt korv med bröd:) Mysigt:) Men tomt idag när jag kom hem och han hade åkt hem:( Men han hade lämnat ett gulligt meddelande iaf:)

Älskar alla gratisgrejer man får i skolan, block, bullar, tandkräm, pennor och idag fick vi cosmopolitan, inredningstidningar och två colaburkar:) Gällar att passa på när de e gratis:P
Gratis är gott!

Nej nu ska de bli träning!

Ledig:)

Var ledig idag, men har tvättat och pluggat en hel del. Var en sväng på våxnäs med cecilia och handlade lite på rusta. Sen blev det Danspassetfriskis, skitkul!! Typ låtar och danser från Grease, salsa och en massa annat kul, dit kommer ja gå ofta:) Sen åkte hanna me hit och vi åt kvällsmat och kollade Greys:)
Men nu ska ja sova, lång dag imorrn.
Hem under helgen:)

Älskar Tobbe<3

Vill tillbaka till Kina!!