j

Väldigt dålig uppdatering här, ändå är det några stackare som är inne och vill läsa varje dag:P Nu kommer en uppdatering om livet i Karlstad:

Har haft praktik på Centralsjukhuset här i Karlstad i 3 veckor och det har vart hur kul som hellst!! Har lärt mig otroligt mycket och alla har vart jättesnälla! Känner att jag har valt rätt nu, var lite tveksam ett tag i somras men nu känns det väldigt bra! Sista dagen på praktiken bjöd jag och de andra två från klassen på daimtårta och äppelkaka, vilket var uppskattat:P

Jag har även varit på några salsakurser med utbytesstudenterna, vart på After Work på Blue moon, haft järngängetkväll med Hanna och Cissi och haft en hel del planering med Isak Activity.





Despo och Anna på Blue Moon


Eva och Despo






En glad Eva:P

I torsdags kom Jojo hit efter kvällskursen, vi tog det mest lugnt och såg på Idol. I fredags var vi lediga och hade sovmorgon, sen gick vi en långpromenad till Mariebergsskogen, gick hem och lagade spenatsoppa och sedan blev det danspasset på Friskis, görkul!!

På kvällen gjorde vi tacos med Tobbe, Hanna, Sara och Robin= hela Gran Canaria gänget:) Det blev myskväll med tjejsnack och godis:)

I lördags åkte Jojo hem och jag grejade lite här hemma, vid sex cyklade jag bort till Thailändarna för Kukkig fyllde år, och där var alla i full gång med att laga thailändsk mat. Vi var runt 20 st där och de flesta var från Asien. Men det var 2 svenskar till så vi ordnade charader efter maten (som var god men stark!!) Sen lekte vi en thailändsk lek där man skulle kunna alla namn, vilket var ganska svårt!

Jag åkte till Nöjes där jag mötte upp Hanna och hennes klasskompisar och vi dansade i schlagerbaren tills stängning:)

Idag har jag kollat igenom litteraturen till nästa kurs, som kommer bli jobbig men intressant! Ska strax cykla till Hanna och så ska vi åka till thailändarna igen för idag blir det mat från Malaysia:) Spännande!!











h

Okej, jag är inte jättebra på att blogga..men nu kommer lite uppdatering om mitt liv i underbara Karlstad:) Har haft föreläsningar i 2 veckor, väldigt långa dagar och mycket att få in. Förutom det har vi haft Välkomstmiddag med utbytesstudenterna, väldigt kul!! Farmor har haft 80 års kalas med ca 80 gäster, vilket också var jättekul! I måndags började praktiken, och jag får lära mig görmycket nytt och intressant! Idag fick jag vara med vid byte av kateter och lägga om några sår, se när de gjorde ultraljud på urinblåsan och annat skoj (tycker jag iaf:P)

Igår kväll var jag och Hanna bjudna hem till Irini och Despo, där fick vi crepes och sedan var vi där några timmar och pratade och planerade svampplockning:) 

Ikväll blir det salsaklass för nybörjare med några utbytesstudenter, ska bli spännande!!

I helgen blir de 2*50 års kalas på Bräcke för Hannas päron, camping och god mat hoppas jag på:)