j

Jobbat idag, gick bättre än ja trodde men en del knäppa grejer hände allt..herregud..

Sen kom Sandra från klassen hit och fikade en stund, har inte sett henne sen vi slutade så de va görkul:) Men hon ska flytta till London vilket inte va lika kul. Blev himla sugen på att flytta dit ja me..tänk vilken upplevelse!!!

Malin, Sandra och Emelie

Imorrn blir de jobb, sen kalas för Larsson:D Tobbe ska kolla en lägenhet imorrn me så hoppas den är bra, vore skönt att veta att boendet är fixat.

Nu ska ja läsa en stund och sova sen, blir till att gå upp tidigt imorrn!

Natti!

j

Igår blev det utgång med Larsson, Therese, henns jobbarkompisar och klasskompisar:)

Förfestar hos mig


Larsson gillar alkohol:P

Jag oxå...

Larsson provar Theres spikmatta

Therese jobbarkompis Markus

och Anna



Maria och Lisa

Mojitos på Blue Moon:)

och en Sex on the beach för mig:P

Hemma efter en helkul kväll! Ser på outsiders:P

Nu ska ja piggna till och gå till hanna, hon hade överblivna kladdkakemuffins som inte lät helt fel som bakismat:P
Sen blir de Åmål och jobb hela helgen..

i

Senaste veckan:
På bluesen hade vi förfest hemma hos oss:







Finaste bilden:P





Onsdag: Ledig, städade lägenheten, låg sen på stranden vid Mariebergsskogen och läste och gick på friskis:)

Torsdag
: Jobbade dagen, sen fika med Emelie, sen kom Cissi och Lisa upp till Karlstad, så vi var hos Hanna och pratade och drack vin, sen blev de Scores uteservering en stund, jättemysigt:) Fick va hemma i tid för ja började sju på fredagen.


Fredag
: Efter jobbet gick jag och Hanna på stan och shoppade lite och tog en fika i solen:) På kvällen kom Tobbe, sen åkte vi till Maxi och handleade och tog bilen till stugan:) Åkte förbi farmor en sväng och var inte framme förrän elva, så de va mörkt och kallt men vi satt inne i storstugan och läste och åt korv med bröd:P

Lördag: Regnig dag i stugan, ja tog ett morgondopp, sen åt vi frukost på altanen och tog en biltur till Norge. Inte så mycket å se så vi åkte tillbaka och grillade hamburgare:)




Söndag: Åkte hem til Karlstad, gick en sväng på Bergvik, sen blev det film:)

Mådag: Jobbade kvällen, med en person som bara klagade på allt jag gjorde, vilket medförde en seg kväll..Somnade direkt när ja kom hem.

Tisdag: Jobbat dagen, nu är ja ledig tills på torsdag kväll:D Imorrn kommer Sandra hit:D Så då får vi hitta på nåt skoj!!

j

Idag har jag vart ledig, härligt! Har storstädat lådor och papper och hela lägenheten, tvättat, lagat massa matlådor med korvstroganoff och diskat. Sen packade jag en bok och badkläder och cyklade till Mariebergsskogen, där jag tog det lugnt fram till friskis:) Var så skönt att träna, har inte gjort de på görlänge!

Annars har det blivit jobb hela veckan, men i fredags blev det förfest hemma i Åmål och sen en sväng på Bluesen:) Ösregn så vi gick hem vid ett men det var görkul att träffa Andrea och alla andra:)

Imorrn blir det fika med Emelie och utgång med Hanna, Cissi och Lisa på kvällen:D Får inte bli så länge för min del, ska jobba sju på fredag..

Tobbe har kommit in på KY träbearbetning så han ska flytta hit till hösten:D Eller om en månad typ:P Han ska flytta till en egen lägenhet först så får vi se när vi flyttar ihop, är inte helt redo för det än tror ja, det är ganska skönt att bo själv ibland och det blir så kul att inte ha distansförhållande längre:)

Nej nu ska ja skriva på reseboken, vill att den ska bli klar under sommaren..

A

Stugan och jobb:)
I fredags åkte jag med pappa till stugan, dit även farmor kom. Underbart väder så jag badade, matade fiskarna (som äter ur handen nu:P) och sen grillade vi på kvällen. På lördag morgon tog farmor och jag en kanottur och kollade in alla nya sommarstugor de bygger längre bort i skogen, blir värsta villakvarteret:( Sen åt vi korv och mos innan farmor körde mig till stationen i Charlottenberg. Hade sällskap med en snäll och pratglad kvinna som hade hälsat på en kompis nära där vi har stugan.

I Karlstad var jag hemma med all packning och grejade en stund, innan jag bestämde mig för att ta båtbussen ut till Hammarö, där Tobbe och Furhem va. Härlig båttur, det var även räkkryss för de som beställt, så dom hade dukat upp med vinglas och allt. Så jag satte mig längst bak där det inte var dukat och läste en bok:P Vi badade på campingen när vi kom fram, sen blev de storhandling på Ica Maxi.

Lagade kött och potatisklyftor när vi kom till lägenheten och kollade på en halvdålig film, de va full fart här utanför iaf, på puben och pizzerian, de blev inte tyst förrän runt två på natten...

I söndags blev det storstädning och tvätt, sen kom hanna och vi mailade våra utbytesstudenter:) De flesta har svarat nu och verkar hur snälla som helst. Det är 6 från Thailand, 2 från Cypern, 1 från Frankrike och en från Ghana. Ska bli riktigt kul när dom kommer:D

Igår var första dagen på jobbet, gick allt bra men det är mycket nytt. Gör kvällen idag med så ja borde väl kunna det hyffsat sen. Åkte iaf bil med Anna igår, för de regna som bara den. Idag får ja se om de blir cykel eller om ja kan åka med Mia min nya granne:)

Nej nu ska ja äta frukost och läsa lite:)


Veckan:

Veckan som gått:

I tisdags var jag hos Larsson, det blev bad och prat, var riktigt länge sen!!



I onsdags åkte jag och Jojo till Karls

Rix fm:)


Mat på Maché

Onsdagsklubben på Nöjes:





Så här glad var Jojo för att hon kom in på Nöjes:)


Supermysigt var de på deras uteservering!



Idag bli det stugan, imorn till Karlstad och på måndag börjar jobbet.