Godmorgon:)

Cyklade hem från tobbe fem imorse, riktigt skönt med motion så tidigt, ska nog börja göra som larsson å promenera lite på morronen:)

Igår gjorde ja inte så mycket, jobbade 7-14 på A, sen cyklade jag hem och lagade flygande jakob och ris. Tog en promenad till stan med mamma och kollade på kläder. Sen var ja hemma och sov en stund och kollade på tv:)

Nu har ja å hanna bokat en sista minuten till solen:) Som avslutning på vårt sabbatsår:)

Nu har ja schemalagt jobb ända fram till 8 augusit, gött:)

Nej nu ska ja snart te jobbet!

Universitetsdag med Larsson:)

Igår åkte ja me larsson till Karlstad med niotåget, för att göra lite "studiebesök" på universitetet:) På tåget satt ja å pluggade på det som föreläsningarna skulle handla om(så ja inte skulle verka helt borta:P)
När vi kom fram tog vi bussen till deras lägenhet och lagade lite mat, kyckling i ugnen med ris tyckte vi lät väldigt gott, å hävde in två djupfrysta kycklingklubbor på maxvärme..men efter en timme var de fortfarande rosa och eftersom vi skulle upp te skolan fick vi skippa dom och äta tonfisk i stället. Tonfisk, ris, cremefraiche med franska örter och honungsmelon, gud va gott de va!!!

När vi va klara tog vi bussen till universitetet och larsson visade runt mig lite:) Bla vart olika salar var och vart man hämtade ut tentorna. Sen gick vi till föreläsningssalen tillsammans med larssons klasskompis Linda. Satt näst längst fram och antecknade om muskel- och skelettsjukdomar, ganska intressant! Sen efter 1,5 timmar blev de lite paus och vi handlade godis;P


Sen gick vi in till nästa föreläsning, som leddes av en barnmorska och hon va riktigt frän!! Hon berättade om diverse sjukdomar och tumörer man kan få i könsorganen, intressant! Efter två timmar där var det slut och vi tog bussen till stan, drä ja fick visa Larsson ett mysigt café(hon har fikat i Karlstad EN gång sedan hon flyttade dit, fyyy säger ja!!:P)

Sandra drömmer...

Klockan sju gick mitt tåg hem å de första ja gjorde va att handla honungsmelon:D

Åmål från tåget, så himla fint!! Hörde några tanter säga va vackert det var här när vi åkte förbi:) Kul att höra:)






Tack för en mycket rolig dag larsson:D

Mors dag:)

Idag har vi firat vår underbara mamma:)

Hon fick en parfym och ett kort, sen hjälptes vi åt att laga middag till mormor och morfar som vi bjudit hit. Det blev förrätt med bröd, skinka, ost, tomat, potatissallad å lite annat gott:) Sen blev det rostade rödbetor, palsternacka, lök och potatis med kycklingfilé i sås med sallad, mums!! Efterrätten blev daimglass, blåbär, persikohalvor och grädde, gott de me:) Sen kaffe å kakor:)










Coola morfar:)


Söta mormor:)


Jag förhörde jojo...


..å hon gjorde manikyr på mig:)

ej nu ska ja se sanningens ögonblick:P

Första doppet..

inte..de va för kallt!! Men tobbe bada iaf, medan ja å jojo solade på bryggan:P

Imorse åkte ja te larsson å va där några timmar, vi kollade lägenheter å ja fick lite studentliv förklarat för mig:P Solade lite å snackade skit;P sen fick ja skjuts till volvo där tobbe va på bilmässa, gick runt en stund, kollade kid Down, sen ville ja åka;P Bilar e inte min grej;P Hämtade upp jojo å åkte te bräcke för ett dopp, men väl där va de kallt!!

Ikväl blir de Eurovision framför tv:n och massa gottigottgott;P

Nu ska ja ut å njuta av de sista soltimmarna:)




Sjung om studentens lyckliga dar...vill göra om den!!!!!:)

Ny frilla och säffletur

Jobbade 7-10.45 egentligen, men sen undrade en om ja kunde jobba för henne till fyra, så idag blev det många timmar:) På lunchrasten träffa ja tobbe på torget å vi åt korv, mums!! Direkt efter jobet åkte ja å fixade mig en ny frilla, eller ny blev de väl inte, klippte topparna  lite mer, skönt å luftigt nu:)

Sen kom jojo å vi skulle köpa morsdagpresent, men de fanns inte de vi ville köpa i åmål, så vi hoppade på ett passande tåg till säffle där vi hittade rätt(en parfym). Fikade och gick runt en sväng tills bussen gick hem. Nu har vi nyss kollat på Doctor Phil, usch va störda människor de finns!! Å nu är de talang, ganska skoj, de bästa på tv just nu iaf..

Imorrn blir de en lugn dag, om inte jobbet ringer. Kanske tar mig en sväng till bilmässan(om jag är riktigt riktigt uttråkad!!)

Schlager..

Halvkollar semifinalen, men orkar inte se så länge så då spelar de ju ingen roll egentligen..hoppas sverige går vidare för annars e de ju inge skoj å se finalen!

Idag gick ja upp halv nio, för hörde pappa prata med farmor och tydligen har hans faster gått bort:( Så jag pratade lite med farmor..

Sen halvsov ja en stund till å väntade på att tobbe skulle vakna till så de blev lite frukost, sen pysslade ja me scrapbooken från resan, den är nästan klar nu, ska bara dekoreras lite mer:) Sen kom jojo hem från skolan å vi åt mat å kolla på tv(som vanligt med andra ord:P)

Städa lite på rummet å sen gick ja å hanna en sväng, hamnade på utanför bibblan där pappa stod å kollade föredrag om vita bussarna som hjälpte till under andra världskriget, så där stod vi å lyssna å kolla bussen en stund, innan vi gick mot Örnäs. När ja kom hem blev de soffan med sanningens ögonblick å nu schlager:P Men de blir nog sängen snart, ska jobba 7-11 imorrn, å sen klippa mig:) Äntligen, börjar bli ganska slitet nu!!



Ullared och Bräcke

Igår blev det heldag till ullared med shopping:) Ja å hanna tog bilen och åkte vid sex, genom göteborg(gick bra) och vidare mot Ullared. Där handlade vi en hel del, bla en TV(jag) och cd/dvd spelare(som funkade igår men är död idag..bra kvalité..) och en massa andra grejer:P En riktigt rolig dag:)











Idag har ja klippt gräset, kollat på tv, försökt få cd/dvdn å funka och vart med hannas familjbräcke och grillat korv:)

Några fina blommor har vi i trädgården:











Några bilder från Bräcke









Nej nu ska ja sova, go´natt!!

Bra dag:)

Jobbat 10-14 idag, sen hämtade ja mitt sommarschema, och har fått jobb första perioden på B å andra på A:) Så ja e superglad:D 75% dock men de blir skönt å va lite ledig me:)Midsommar=ledigt oxå:)

Sen cykla ja hem, solen skiner, å i posten låg mitt brev från Kina med alla biljetter och sånt som ja ska spara och sätta in i min scrapbook, 6 veckor med skepp tog det:P

Hoppas resten av dagen blir lika bra:)

En tant på jobbet kallar mig Metallica, kanske ska byta namn;P

Foton från vårruset igår:)


Lite stretching innan:P


Laddade:P


Tränade:)


Uppvärmningen

Starten


Picknick:)


Jojo försöker sig på en pilatusboll:) Svårt!!

Vårruset

Igår gick de riktigt bra, orkade springa hela dom 5 km utan att stanna, vilket är rekord för mig:) 30 minuter, larsson var såklart före:P Efter åt vi picknicken i regn å kallt som satan va de!! Stannade till halv nio då vi väntade på bussen som kom typ nio, värmde upp oss i lägenheten och åkte hemmåt med larsson i bilen. Gött å sova, ingen träningsvärk idag(eller ja lite) men de värsta kommer nog imorrn!


I dag har ja å hanna vart på karlberg å kollat jojo å saras dansuppvisning, gick riktigt bra!! Sen blev det en långfika på XO, mums! Sen  har ja å jojo mest kollat på tv, handlade lite me mamma å nu ska ja snart te tobbe å äta god mat:)

Tack för igår hurtbullar:)

Vårruset snart:)

Väntar på att jojo ska komma hem så vi kan åka te Karlstad:) Är väl så laddad som de går, för att vara otränad och trött;P
Men vi får väl se hur de går.

Först ska ja lämna tillbaka tobbes present, snappsglas på ett hjul, för ett av glasen passa ju inte..:( Störande!! Å de jobbiga e att kvittot är borta..mycket möjligt att ja slängt de..hoppas tanten är snäll!

Nej ja får väl äta lite pasta, ska ju va bra när man ska träna..kanske stretcha lite oxå, inte så kul å bli sängliggandes av träningsvärk imorrn direkt..


Nu blir de lite bilder, tycker de blir lite roligare med bilder på bloggen!

Här är vi som ska springa, inte helt nyktra på studenten förra året..





åååå va ja vill göra om den dagen, alltså inte på ett nytt sätt utan så den var, helt otroligt rolig!! Känslan av att springa ut och känna att man var helt fri och lycklig är obeskrivlig!!


En söt get i grekland:)







Vårruset imorrn:)

Japp, imorrn gäller det...då ska vi visa vad vi går för;P Haha eftersom ja å jojo bara har sprungit tre gånger sen..ja..typ förra sommaren så lär vi ju inte komma bland de första..å jojo är sjuk nu me..så vi får väl promenera runt i stället:P Men det är inte själva springandet som är kul utan allt som händer vid start och mål, med gemensam uppvärmning, provsmakningar, musik och Peter Siepen som kommer och underhåller:) Och picknicken vi ska få är ju inte helt fel heller:P

Udag har jag äntligen tagit tag i att städa garderoben från gamla och oanvändbara kläder som bara tar plats, och bort med alla varma tröjor och fram med kjolar och ljusa sommarklänningar:)

Ska jobba 16-21, lugnt å skönt å jobba kvällen:)

Helgen-Party i Karlstad

I fredags blev det jobb till nio, sen lugn hemmakväll i soffan med chips, godis och film:)
Lördag åkte jag, jojo, sara å tobbe till säffle-marknan, men gud vad varmt de var! Åkte hem ganska snart å lagade kyckling:)

Klockan sju åkte ja å larsson med tåget mot karlstad, skyndade oss till lägenheten, sminkade oss och tog bussen till förfesten. Var på Hästen, jättemysig lägenhet med gemensamt sällskapsrum, där vill jag bo!! Runt elva gick vi till nöjes och dansade tills stängning:) En riktigt rolig kväll som slutade med att ja å larsson vandrade mot centrum och sen väntade på bussen, kom hem tre och somnade.

Söndag-Vaknade av att mel skulle till studentiaden, sen kom larssons kusin och åt frukost, vi somnade om till tio, sen gick vi och kollade studentiaden i strålande sol:) Jag tog ett tåget hem, tillsammans med cissi, sen blev det hem och duscha och åka till tobbe som fyllde 20 igår, GRATTIS ÄLSKLING<3 Åt smörgåstårta, bullar och tårta, sen spelade vi boule ute:)

Åkte hem och grattade pappa som oxå fyllde år, GRATTIS PAPPA!

image220

image221

image222

image223
Grillning förra veckan


Shoppingdag imorrn:)

I Karlstad med hanna imorrn, kulkul:) Hoppas de e lika härligt väder som idag!

Gick en promenad me tobbe imorse å så köpte vi glass, sen tog vi en tur till mormor å morfar å där fick vi fika:) Sen har ja städat rummet noga, så nu är de dammfritt:) Sen såga ja lite gran och så va ja å jojo ute på en joggingrunda, 3,5km blev de, vi ökar för varje gång:P

Nej nu ska ja se resten av Christine:)

100 höjdare och glass i solsken

Såg nyss på 100 höjdare med mamma, gud vilken udda serie och vilka udda människor! Men kul att det finns såna med:P

Idag har ja jobbat, två och en halv timme, kändes ganska lagom med tanke på att det var strålande sol ute. Efter jobbet träffade ja hanna på XO och vi åt lite glass. Gick i affärer, köpte snigel och gick i några affärer till. Det finns allt en del här trots liten stad:P Men på onsdag åker vi till Karlstad för att shoppa lite mera, tjejdag:)

Fick alla foton jag framkallat från resan idag, men storlekarna stämde inte, de va helt avlånga..men de får duga till min scrapbook:)

Nu ska ja sova!

Löständer..suck

Kom hem från jobbet för en stund sen, blev soffan direkt å Sanningens ögonblick:P jobbet gick bra och jag vet iaf vad jag inte vill bli! tandläkare!! hopplöst att få ut löständerna på de gamla som vägrar öppna munnen...å sen tycker ja tänder med matrester är ganska äckligt..Annars gick jobbet fint:) ska jobba 11-13.30 imorrn, lugn dag;P

I veckan händer väl inte så mycke, borde börja träna på riktigt för vårruset men i får väl se när de blir..ska äta glass me hanna imorrn å sen ska vi te karlstad å shoppa nån dag:) Te helgen fyller pappa och Tobbe år, samma dag av alla..va ska man köpa i present!!??PANIK!!

Men men de löser sig nog:) Ska skriva resedagboken nu iaf, innan ja glömmer bort allt!

Shopping och jobb:)

Igår åkte ja, Tobbe å jojo te karlstad för att shoppa lite:) Jojo körde mesta delen, bra träning:) Vi åkte till Bergvik och kollade lite, sen kom larsson å vi åt nachotallrik, mums!! Gick och handlade lite mer, för min del blev de två linnen för 50:- på HM, kap:P Gick till siba å fråga va som hänt med min kamera som ja lämnade in för 1,5 månader sen. Visade sig att dne inte gick å laga så ja fick välja en ny för 990:-, blev en samsung, tror den är mycke bättre.

Gick en låång sväng på IKEA, handlade lite(Larsson mest) och sen körde vi hem henne och kollade lägenheten igen:P

Turades om att köra hem medan Tobbe sov så sött i baksätet:P Väl hemma blev det tv-kväll och chips, mums!!

Idag har ja jobbat 10-16.45, där blev de tårta:) Nu ska ja väl snart åka te Tobbe, hoppas de finns nåt sött där!! Är godissugen!!

Sovmorron till ett imorrn, sen jobb till nio:)

Party igår, bakning idag:)

Japp igår blev de först mat med familjerna hos E. sen gick vi yngre till stan, såg fyrvärkerierna och sen gick vi till HC, mycke folk å riktigt kul:) Men bandet va väl sådär, så fruktansvärt högt!! Kom hem runt halv tre å vaknade tolv:P

Eftersom det är dåligt väder idag så ska ja, jojo å tobbe baka kärleksmums, kokosbollar å paj, mums!!