Helgen-Party i Karlstad

I fredags blev det jobb till nio, sen lugn hemmakväll i soffan med chips, godis och film:)
Lördag åkte jag, jojo, sara å tobbe till säffle-marknan, men gud vad varmt de var! Åkte hem ganska snart å lagade kyckling:)

Klockan sju åkte ja å larsson med tåget mot karlstad, skyndade oss till lägenheten, sminkade oss och tog bussen till förfesten. Var på Hästen, jättemysig lägenhet med gemensamt sällskapsrum, där vill jag bo!! Runt elva gick vi till nöjes och dansade tills stängning:) En riktigt rolig kväll som slutade med att ja å larsson vandrade mot centrum och sen väntade på bussen, kom hem tre och somnade.

Söndag-Vaknade av att mel skulle till studentiaden, sen kom larssons kusin och åt frukost, vi somnade om till tio, sen gick vi och kollade studentiaden i strålande sol:) Jag tog ett tåget hem, tillsammans med cissi, sen blev det hem och duscha och åka till tobbe som fyllde 20 igår, GRATTIS ÄLSKLING<3 Åt smörgåstårta, bullar och tårta, sen spelade vi boule ute:)

Åkte hem och grattade pappa som oxå fyllde år, GRATTIS PAPPA!

image220

image221

image222

image223
Grillning förra veckan


Kommentarer
Postat av: Sandra

Tack för en mycket rolig helg. Lärde oss dock en läxa. Drick ej 2 cider på tåget. Nästa gång håller vi oss till en :P pusspuss


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback