Norgejobb:)

Jaja, nog om det, snart blir det servitrisjobb i Norge med Hanna, ska bli superkul det! Om vi bara kunde få kontrakten snart, så vi kunde börja ordna allt med skatter, försäkringar, boende mm. Men det kommer väl någon dag. Vi ska jobba som servitriser i två olika restauranger, en italiensk och en fransk, låter lyxigt va?:P nej det var inte sådär överdrivet överklassigt, mer två mysiga och hemtrevliga restauranger där det serveras god mat. Vinprovning har dom också, inte helt fel att få lära sig namn och smaker på äkta, franska och dyra viner:-)

image5
Två blivande servitriser:-)

Studenten och sommarlov:-)

Då var sommaren slut då:( inte för att den har varit nåt att hurra för men, några soliga dagar har de väl varit. Men sommaren har mest bestått av jobb, på ett äldreboende:-) har varit så otroligt roligt och lärorikt och de gamla är ju för söta! :-)
Har ju inte skrivit nåt sen i april...dåligt! Då får vi väl dra vårterminens slut lite krot här, den innehåller ju iaf mitt livs (hittills) roligaste dag-STUDENTEN:-) Efter att vi de sista veckorna äntligen blivit klara med alla prov, och projektarbetet ( ja å Sandra försökte göra en parfym, men den lukta spy ) åkte vi sju tjejer till Bulgarien och Sunny Beach, för att fira att skolan snart var slut och för att ha kul. Och kul var de, största delen av tiden iaf. Sol, bad, shopping och barrundor blev det:-)
Efter åtta härliga soldagar åkte vi hem till Sverige och då började nerräkningen till den stora dagen, det blev städning, lastbilspyssel, klädhandling, presenter, blommor och annat som skulle fixas innan vi den 8 juni satt i aulan och lyssnade på det sista talet av rektorn. Lite sång och musik blev det och middag i matsalen med alla lärare och en halvtimme innan vi skulle springa ut blev det avsked i klassrummet. Tio minuter innan utspringet så samlades alla treor i korridoren glada, förväntansfulla och svettiga. Efter vad som känndes som flera timmar, hörde vi rektorn prata utanför dörrarna och sen öppnades dom, och alla försökte knö sig ut. Blev stoppade av ett blågult band vid taket utanför och såg alla föräldrar, syskon, kusiner, far och morföräldrar och resten av släkt och vänner står samlade i grupper på hela skolgården. Jag och Sandra försökte se vart våra familjer var, vi hade klart och tydligt sagt att de skulle stå bredvid varandra, så vi lätt kunde hitta dom, men icke sa nicke..vi såg en av familjerna, men inte den andra. Men men:P Så när rektorn pratat ännu lite mer och orkestern spelade en sång, så klipptes snöret av och alla sprang glada och skrikande ut till de väntande släktingarna:-) Det var med lyckotårar i ögonen ja sprang in i famnen på lillasyster och resten av släkten, som hängde på blommor, nallar, flaskor, uppblåsbara saker och kort. Det blev fotografering och kramar och lyckoönskningar från alla håll. Med halsen full av grejer försökte jag hitta mina kompisar för att kunna hänga på lite roliga grejer, men det var VARMT och TRÅNGT så det tog tid!! Sen bar det av till den pyntade lastbilen där jag och Sandra sjöng för full hals hela vägen genom stan, det var nog det roligaste på hela dagen!
Sen fick man åka hem till släkten, även om man var lite lullig;-) Där blev det jättegod mat och mer presenter, för att efter någon timme göra mig iordning för kvällen och förfesten hos Hanna. Det blev en lång och rolig och dansande kväll där alla var på topphumör. 
En minnesvärd kväll som jag gärna skulle uppleva igen!image4
Tre lyckliga studenter som väntar på att få springa ut:-)