Föda hemma...

kollar på dokumentären om att föda hemma nu på femman, usch va läskigt de ser ut!! Mammorna ligger i badkar och klämmer ut ungen som sen ligger där alldeles blåröd på bröstet med navelsträngen kvar och vattnet är helt blodigt:S Blir ju illamående av att se de!! Ibaldn funderar ja på om ja verkligen kommer kunna jobba som barnmorska....hmm värt att fundera på..

Ny lägenhet:D

Nu har ja äntligen fått nycklarna till min nya lägenhet:D Besiktningsgubben gick med på att besikta den idag, han gav väl med sig efter vårt tjat:P Så det blev inbesiktning förut och den gick fint, bara en dörr som ska fixas lite och lister i fönstret. Så nu kan ja flytta in på lördag och söndag, innan Trysil, skönt att få allt i ordning innan. Annars har ja mest pluggat idag, Bettan var här en liten sväng så vi diskuterade tentan..men ja tror jag är klar:)

Orkar inte träna nåt idag, funderar på att baka kokosbollar, är så himla sugen på de..men kanske väntar till nästa vecka då ja kan göra paj/kladdkaka/muffins/ bullar/morotskaka och annat gott i en riktigt UGN:D

Funderar på att ta mig en sväng till IKEA och köpa gardinstänger och annat skoj imorrn, men får se om ja orkar..vill försöka packa ner så mycket som möjligt så att de går fort till helgen:)

Nej nu ska ja bli klar med hemtentan så att ja kan pyssla med nåt skojigare!

På torsdag kommer Larsson hit:D Då ska vi göra stan osäker:P



Alla hjärtans dag

I lördags blev det en snabb fika med Cissi på Mc Donalds innan hon åkte till Norge, sen kom Tobbe och vi bestmde oss för att gå till Mariebergsskogen för att åka skridskor. Det blev en timme på isen, kände mig lite som Bambi i början men efter en stund gick de hyfsat bra:P Tobbe var ju görduktig på skridskor så han fick cirkulera runt mig när ja sakta tog mig frammåt..Sen blev det varm oboy och korv med bröd medan vi gick en sväng och kollade alla söta djur.
När vi kom hem handlade vi fläskfilé och gorgonzola som vi (Tobbe) lagade till melodifestivalen, gott gott:) Melodifestivalen är inte direkt mitt favoritprogram, så ja passade på att packa ner lite glas och grejer, så nu är de mesta nerpackat iaf.

I söndags blev de sovmorgon, sen åkte vi till Rusta, för ja ville kolla mattor och lite grejer inför flytten..men de blev en stekpanna å två hyllor för mej och en matta för Tobbe. Gick på friskis på kvällen sen blev de lite plugg och Tobbe åkte hem igår morse.

Igår satt vi i skolan några timmar och försökte skriva på hemtentan..men de frågorna vi fått är jätteluddiga så ingen vet va vi ska skriva om..men ja tror ja är klar iaf så ska nog skriva ut den å lämna in den och inte tänka mer på de:P
Var på ett medelpass igår me, vill ju få lite muskler men de kommer ju aldrig...å bredvid mej var en gammal tant på ca 70 år som gjorde armhävningar lätt som en plätt, medan ja låg där och försökte ta mig upp från golvet...om ja är så pigg när ja blir gammal är ja riktigt nöjd!

Vid sju gick ja till min nya lägenhet och mötte Elina, för vi skulle hjälpas åt att städa så att vi kan få besiktning idag..får vi inte de blir ja galen!! Vi skurade och flyttade grejer fram till tio, så de mesta är gjort nu iaf:) De är så skönt att vi känner varandra så man kan hjälpas åt och få reda på saker eftersom E inte säger så värst mycke...
Så idag hoppas ja på besiktning, sen blir de lite plugg och friskis:)



Han bara vilar, inga vurpor här inte:P

Lite ostabilt...

Gratis tacos:)

Idag har ja vart på sommarjobbsmässa på arbetsförmedlingen. knökfullt me folk men gick på en intervju iaf..vill inte jobba där egentligen men bättre än inget.

Tobbe va här en sväng innan han skulle till Furhem, så vi fikade på Royal. Vid fyra gick ja till Blue moon bar där hanna, emelie och några till skulle äta gratismat:P De va görlång kö innan fyra men vi fick sittplatser iaf:) Köpte vin och cider för 33 kr styck, inte helt fel:P


Helena och Emelie


Emily och Jenny i Hannas klass




Lisa och Emily



De va gott med tacos, fast dom hade allt lite konstiga blandningar, köttfärs med bönor, pastasallad, potatissallad och rivna morötter. Fast de va väldigt gott iaf:P

Vi gick hemmåt vid åtta, köpte lite godis och sen gick ja hem till hemtentan..försökte skriva till halv elva sen gav ja upp..försöker nu i stället men usch va segt de går, skriver en mening då och då..aja tur man har en vecka på sig!

Idag ska ja försöka få me tobbe ut och åka skridskor:) Blir en snabbfika med cissi också innan hon far till Norge.

Måste gå ut nån studenttorsdag snart me!! Då måste Larsson komma hit, de va jättelängesen vi va ute tillsammans:( Eller de va jättelängesen vi sågs överhuvud taget:(  



Nej nu ska ja äta lite frukost och gå en sväng till stan.

Vinterbilder från Karlstad

Imorse gick ja, Therese, Bettan, Emelie och Elin till Mariebergsskogen, hade tänkt hyra skridskor men de va stängt:( Så de blev en sväng i djurparken och lite fika i stället:)

Promenad till Mariebergsskogen:)





Emelie var överlycklig över att få gunga:P




Gissa vem detta är??


Jo denna söta geten:P


Söta minigrisar eller vildsvin eller va de nu va..

En anka eller ett gäss eller nån annan fågel

Get med stooora horn!

Emelie gör sig bra på bild:P

Fika

Bettan ser sådär lagom glad ut:P

Besök på myrorna:P

Nej nu måste ja göra hemtentan!!
Aerobics vid 6!
Imorrn blir det besök på arbetsförmedlingen och deras sommarjobbsmässa och sen skriva nytt kontrakt och sen gratismat på Blue Moon Bar:)

Hemtenta:S

Idag fick vi hemtentan...usch den verkar väldigt jobbig, har suttit i två timmar och försökt skriva ihop lite men vet inte riktigt hur man ska skriva..aja har ju en vecka på mig:P
Har börjat småpacka grejer inför flytten, är ju mindre än två veckor kvar:D Känns både jättekul och lite tråkigt att flytta ifrån min allra första, mysiga lilla etta...kommer sakna utsikten väldigt mycket!! Men ett större kök är inte helt fel, och badkar:D

Orkar verkligen inte friskis idag, har träningsvärk överallt efter igår, så de blir en lugn kväll i soffan:P

Imorrn tänkte ja, Bettan, Therese och Emelie åka lite skridskor vid Mariebergsskogen, om nu vädret är bra. Ska bli kul:)

Nej nu ska ja lägga mig i soffan och göra minsta möjliga!

Boda Borg:)

Imorse vid åtta tog jag och Therese bussen till Emelie, som väntade med bilen. Packade in alla grejer och åkte till universitetet för att invänta de andra två bilarna. Vi var 13 st tjejer från klassen så vi delade upp oss och åkte mot Karlskoga och Boda Borg:)
När vi kom fram va de typ bara vi där, så vi fick ett omklädningsrum och sen en lång genomgång av vad man skulle göra. De va massa olika "rum" med olika övningar och banor, och man va tvungen att klara minst fyra stycken för att få en stämpel. Så vi delade in oss i fyra lag som tävlade mot varandra. Det blev jag, Therese, Malin och Maria och vi vann med nio stämplar:D
Fikade med korv och bröd vid lunch, sen fortsatte vi tävla tills två. Vill absolut åka tillbaka dit, va hur kul som hellst!!

Annars har ja inte gjort så mycket idag, sov en stund när ja kom hem, sen försökte ja räkna lite läkemedelsräkning. Gick på danspasset med Hanna och svettades en timme med massa konstiga danssteg. På hemvägen gick vi förbi hagahallen och där fanns de nygrillade fläskkotletter som vi va tvugna att köpa, så de blev det med potatissallad hos mej:) Inte det nyttigaste efter träningen, men gott va de:)

Men nu ska ja sova! Skola imorrn 8-16, segt..får vår hemtenta me, känns lite jobbigt..men klarade paton iaf:D



De blev en lång kö när vi kom dit:P


Några ser glada ut iaf:P


Omklädningsrummet blev väldigt trångt!!


Vi drar lott om lagen


I fikapausen jämförde vi hur många rum vi klarat av, vi var bäst hittills:)


Glada "systrar" som han i receptionen kallade oss:P



Hela tävlingsgänget:)


Vinterväder i Karlstad

Jag och Hanna tog en promenad i strålande solsken, och gick en sväng över Mariebergsviken som var täckt av is. Här kommer lite vinterbilder:











Nu ska ja på dansaerobics med Therese:) Imorrn blir de Boda Borg med några tjejer i klassen:D

21 års festen:)


Tobbe och Furhem va först med Sing star!

Maten var ganska populär:)

Sjuksköterskorna:)





Sing star:)




Bettan och Sandra va glada:)



Vi tre blev kvar när de andra gick till Mc Donalds för att äta mat:P






Okej lite skum min ja har...

Tack för en jätterolig kväll:)

Jobbiga flytt...

ja får snart fnatt på denna flytten!! Ringde å skulle boka besiktning idag, men de fanns inga tider i februari och man kunde inte skriva upp sig heller...utan då skulle ja ringa tillbaka i slutet av månaden så kanske han kunde klämma in en...känns ju troligt att de går när de e fullt nu..sen fick ja ringa stub och fråga hur ja skulle göra eftersom hon som ska flytta in här gärna vill in till 1 mars å ja flyttar ut 21 feb..men de gick ju inte att hon flyttade in före ja besiktigat min lägenhet..men pratade nyss med henne så hon skulle oxå ringa stub å tjata..Jädra krångel skiter snart i å flytta!! Måste ringa nya hyresvärden för att skriva nytt kontrakt på måndag me..

Denna veckan har ja vart i skolan, fyllt 21, vart på friskis, köpt massa böcker te nästa kurs och vart på spelkväll hos therese. De blev dansmatta och ett sällskapsspel med Tettan och Emelie:)  Imorn blir de party:)

Nej nu ska ja städa och sen tänkte ja gå på danspasset innan tobbe kommer. Ska ut och äta ikväll och fira 2 års dagen:)



Syster helg:)

I lördags tog jag sovmorgon, sen försökte ja läsa ut "Kris och utveckling" men kom inge vidare långt. Så de blev friskis innan Jojo kom med tåget vid tre:) Vi åt lite mat och sen kom en tjej och kollade på lägenheten. Hon gick typ in ett varv i rummet och stack in huvudet på toan och sa "Den vill ja ha". Vilket va väldigt bra för min del för då kan ja flytta fortare:P Wihii:D Så antagligen flyttar ja runt 20 feb och hon flyttar in i början av mars. Men vi får se hur de blir.

På kvällen gick vi på bio, "I taket lyser stjärnorna" väldigt bra och sorglig!! Åt massa popcorn och godis så mat var de inte tal om när vi kom hem. Satt å prata en massa och kollade på tv och hade de mysigt:) Gjorde smoothies i min blender från rusta, blev inte superbra men de får duga:P Man kan inte begära mer för 100:-...

Vaknade nio imorse och kunde inte somna om, så vi kollade på tv och åt frukost och gick in till stan vid 10..men alla affärer öppnade ju tolv, lite surt men, tog bussen till Bergvik där de va öppet:) Några timmars shopping innan vi åkte hem och lagade lax, spenat och potatis, mums! Sen åkte Jojo hem vid fyra och jag var på ett medelpass...jobbigt! Men skönt efter:P Proppade i mig chips och godis när ja kom hem så ja fick nog inte ut så mycke äv träningen...

Imorrn åker ja hem till Åmål för att fira födelsedagen:) Ledig tisdag och onsdag. Kanske blir Boda Borg nån dag med några klasskompisar, vore görkul:D


Vill utomlands!!!!

Nej nu ska ja lägga mig och läsa tsunamiboken, natti natti!