Boda Borg:)

Imorse vid åtta tog jag och Therese bussen till Emelie, som väntade med bilen. Packade in alla grejer och åkte till universitetet för att invänta de andra två bilarna. Vi var 13 st tjejer från klassen så vi delade upp oss och åkte mot Karlskoga och Boda Borg:)
När vi kom fram va de typ bara vi där, så vi fick ett omklädningsrum och sen en lång genomgång av vad man skulle göra. De va massa olika "rum" med olika övningar och banor, och man va tvungen att klara minst fyra stycken för att få en stämpel. Så vi delade in oss i fyra lag som tävlade mot varandra. Det blev jag, Therese, Malin och Maria och vi vann med nio stämplar:D
Fikade med korv och bröd vid lunch, sen fortsatte vi tävla tills två. Vill absolut åka tillbaka dit, va hur kul som hellst!!

Annars har ja inte gjort så mycket idag, sov en stund när ja kom hem, sen försökte ja räkna lite läkemedelsräkning. Gick på danspasset med Hanna och svettades en timme med massa konstiga danssteg. På hemvägen gick vi förbi hagahallen och där fanns de nygrillade fläskkotletter som vi va tvugna att köpa, så de blev det med potatissallad hos mej:) Inte det nyttigaste efter träningen, men gott va de:)

Men nu ska ja sova! Skola imorrn 8-16, segt..får vår hemtenta me, känns lite jobbigt..men klarade paton iaf:D



De blev en lång kö när vi kom dit:P


Några ser glada ut iaf:P


Omklädningsrummet blev väldigt trångt!!


Vi drar lott om lagen


I fikapausen jämförde vi hur många rum vi klarat av, vi var bäst hittills:)


Glada "systrar" som han i receptionen kallade oss:P



Hela tävlingsgänget:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback