Sjuksköterska

Nu är jag inte längre student, nu är jag SJUKSKÖTERSKA! Det känns jättekul och jag tror att jag kommer få världens roligaste jobb:) Än så länge är allt väldigt nytt och rörigt, har börjat inskolningen på en mag-tarm avdelning och det är mycket att hålla reda på. Men arbetskamraterna är så goa och vi är väldigt många nya, både sjuksköterskor och undersköterskor. Nu har vi haft utbildning i två dagar och lärt känna varandra lite mer, det känns bra eftersom vi ska jobba tillsammans hela sommaren.

Examensveckan var otroligt rolig och spännande, vi hade champagnefrukost med klassen, examen i aulan, middag på Score med familjen och sen förfest hos mig med utgång till Koriander. På lördagen åkte jag till Åmål där släkt och vänner kom hem och firade, vi åt gott, dansade och tog en sväng på stan. På söndagen hade jag mest ångest inför att börja jobba, men när tisdagen kom åkte jag och Emelie till sjukhuset och åt lunch med Elin, innan vi nervöst gick till våra nya jobb.

Men första veckan har gått ganska bra, och har hunnit göra en hel massa annat också:) Tacokväll, TV-kväll med Emelie och Sara, sallad i parken med Mel, Stadsloppet, födelsedagsfest och utgång i lördags, söndagsfilm och fikakväll med Elina:)

Jag hoppas att sommaren 2011 blir den bästa på länge:)

Midsommar kommer spenderas på sjukhuset och i stugan med familjen, ska bli så skönt att ha en lugn helg!

Mina fina syrror<3