Universitetsdag med Larsson:)

Igår åkte ja me larsson till Karlstad med niotåget, för att göra lite "studiebesök" på universitetet:) På tåget satt ja å pluggade på det som föreläsningarna skulle handla om(så ja inte skulle verka helt borta:P)
När vi kom fram tog vi bussen till deras lägenhet och lagade lite mat, kyckling i ugnen med ris tyckte vi lät väldigt gott, å hävde in två djupfrysta kycklingklubbor på maxvärme..men efter en timme var de fortfarande rosa och eftersom vi skulle upp te skolan fick vi skippa dom och äta tonfisk i stället. Tonfisk, ris, cremefraiche med franska örter och honungsmelon, gud va gott de va!!!

När vi va klara tog vi bussen till universitetet och larsson visade runt mig lite:) Bla vart olika salar var och vart man hämtade ut tentorna. Sen gick vi till föreläsningssalen tillsammans med larssons klasskompis Linda. Satt näst längst fram och antecknade om muskel- och skelettsjukdomar, ganska intressant! Sen efter 1,5 timmar blev de lite paus och vi handlade godis;P


Sen gick vi in till nästa föreläsning, som leddes av en barnmorska och hon va riktigt frän!! Hon berättade om diverse sjukdomar och tumörer man kan få i könsorganen, intressant! Efter två timmar där var det slut och vi tog bussen till stan, drä ja fick visa Larsson ett mysigt café(hon har fikat i Karlstad EN gång sedan hon flyttade dit, fyyy säger ja!!:P)

Sandra drömmer...

Klockan sju gick mitt tåg hem å de första ja gjorde va att handla honungsmelon:D

Åmål från tåget, så himla fint!! Hörde några tanter säga va vackert det var här när vi åkte förbi:) Kul att höra:)






Tack för en mycket rolig dag larsson:D

Kommentarer
Postat av: Larsson

Tack desamma :) så de va så gött me honungsmelon.. Ska äta en snart ja me :P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback