Flytten är klar:)

I måndags åkte jag och tobbe upp till karlstad, för ja skulle kolla ett vitrinskåp/tv-bänk/bokhylla från blocket hos en tjej. Så vi hade med släpkärra och allt.
Åkte och lastade in några kartonger i lägenheten innan vi begav oss till blocket-tjejen. Hyllan var superfin, så den köpte jag direkt, 2500 fick ja ge, inte farligt för att få allt i ett:) Vi åkte tillbaka till lägenheten för att lasta ur resten av grejerna innan vi kom och hjälpte till att montera ner skåpen. Fick bära det ner för tre våningar, såå tungt!!! Men tillslut hade vi fått ner allt i trappgången(eftersom det ösregnade). Sprang ut och la en presenning i botten och några filtar, sen lasta på alla delar och täcka med mer filtar. Snabb färd mot lägenheten, fick hjälp av stefan och markus som var och hjälpte hanna, så det gick fort att få upp hyllorna till lägenheten.
Vi gick ner till pzzerian och hämtade varsin pizza som vi åt medan vi monterade ihop hyllorna igen. Sen kom hannas familj och kollade lägenheten innan vi åkte hem i ösregn!

I tisdags åkte då hela familjen upp med flyttlasset, vi hade hyrt en kärra som blev ganska full och hela bilen var knökad. Väl framme bärde vi grejer i några timmar, sen skurade vi och städade noga, innan vi åkte till IKEA och handlade en soffa, tv-bord, skriv/matbord och stolar. Matta köpte jag på rusta, sen var lägenheten full;P Jag och tobbe sov över och handlade lite mat till skåpen.

Vitrinskåpet


I full gång med gardinstången


Nya hyllan

Kökets nya bakgrund i stället för grå/grån och trä:)

Imorrn blir det lägenheten med Tobbe för att fira ett och ett halvt år:) Blir nog middag ute kanske?

Lördag blir de party:D:D

Kommentarer
Postat av: sharajo

vad fint du får de !

2008-08-08 @ 12:37:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback