Helgen:)

Har haft den roligaste helgen på länge!! I fredags var vi lediga så ja och Emelie tog en premiärtur i skidspåren, åkte en halvmil och ramlade bara en gång:P På eftermiddagen kom min älskade syster och vi tränade ett zumbapass. Sen handlade vi massa gott och gick hem, gjorde en vegetarisk paj, åt massa godis, såg Mamma Mia och sjöng:)

Igår tog vi en lång sovmorgon, sen blev det storstädning, bakning och dans till massa gamla låtar. Vid lunch kom mamma och pappa hit och vi åt på pizzerian under mig, himla mysigt att hela familjen kunde träffas, blir inte alltför ofta! Runt fyra gick våra päron och vi satte på musik och gjorde oss iordning för kvällens dubbla 23-årsfest:) Vid sex började dom första komma och vi hade en otroligt rolig förfest med alla fina människor, så kul att så många kunde komma!! Vid halv tolv kände vi att det var dags för utgång så alla gick mot Blue Moon där vi dansade tills stängning! Det blev mat på burger king innan jag och Therese gick hemåt runt halv fyra.



















Idag blev det sovmorgon och häng i soffan till Mia och Klara innan Jojo skulle åka vid två. Ja tog en cykeltur till Hanna och hann träffa Lisa innan hon skulle hem, så vi följde henne till bussen. Mötte även Cissi och Patrik på stan så vi hann säga hejdå till honom också:)

Har försökt städa iordning lite här hemma men får ta resten imorn, väntar på att Cissi ska komma och hämta sina kvarglömda grejer och sen blir det Solsidanmys:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback