Torsby

Nu sitter jag, E och B i ett studierum på Torsby sjukhus.

Igår vid åtta tog vi tåget från Karlstad, bytte i Kil till ett envagnståg utan fungerande toalett..inte bra för mig som var kissnödig..men men fick knipa i en timme tills vi kom fram. Stationen var helt öde och det snöade, var ca 15 minus och vi drog våra rullväskor mot det lilla sjukhuset. Hittade tillslut akuten där vi fick vår nyckel och en karta. Gick en lång omväg (tydligen) och kom efter tjugo minuter fram till vår lägenhet. En ganska mysig tvåa med sängar och kök. Åt lite kvällsmat och kollade Wallander innan vi somnade.

Efter en halvbra natts sömn gick vi upp, åt frukost och gjorde oss klara, sen gick vi till sjukhusentrén där vi mötte de andra i klassen och våra handledare, hade introduktion till tolv och kollade avdelningar mm. Ska vara på en avdelning för personer med sjuklig fetma och buksjukdomar, ganska intressant hoppas jag.

Sen åt vi mat och gick en tur på stan, såg att Stig Larssons 3:e film visas på den lilla biografen ikväll, så dit ska vi gå vid sju:) Skidtunneln och spåren ligger precis bakom lägenheten:D Så i helgen ska skidorna med. Jobbar bara denna helgen, sen är det bara på veckorna:D

Nu ska vi plugga å sen gå hem och laga mat:)

Tror det kommer bli bra här uppe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback