Uppdatering..

Förra måndagen ringde Jojo på kvällen och sa att morfar hade ramlat ihop hemma och att dom var påväg till akuten i Karlstad. Jag blev livrädd och ringde Tobbe och Hanna som kom och sen åkte vi till akuten. Hann dit före familjen så vi fick möta mormor och morfar och han såg ganska pigg ut som tur var. Men han hade vart svag på ena sidan så de skulle undersöka honom, men detta tog ju sin lilla tid..de tog 3 timmar innan han fick ett rum, innan de låg han på en säng i korridoren. Sen kom inte doktorn förrän 4 och då fick han röntgas. Men allt gick bra som tur var, det var en liten propp som hade försvunnit av sig själv. Men usch va man blir rädd när det händer nåt sånt, man vet ju aldrig vad som kan hända..:(
 
Idag tar jag en paus i tentaplugget, ska snart åka till bibblan där vi har bokat ett rum, så då blir de frågelåda:P Förra onsdagen var det International Night, som blev en riktigt lyckad kväll:) Över 100 utbytesstudenter och faddrar kom med egenlagad mat och efterrätter och fyllde upp hela café Gläntan. Vi hade dukat upp långbord där varje land fick dekorera och servera son mat, och vi i ISAK hade en tävling om bästa dekorerade bord, bästa huvudrätt och bästa förrätt, så det var bara att smaka på allt. Alla hade gjort så fina dekorationer och maten var supergod (och lite speciell:P) så det var svårt att avgöra. Men det blev en lyckad kväll och våra svenska gräddtårtor var populära:)

I helgen var mamma här fredag till lördag, mysigt:) Jag gjorde tacopaj sen såg vi Idol. På lördagen kom Jojo hit och vi åkte till Bergvik alla tre. På kvällen blev det vinkväll hos Hanna med Therese, Cissi och några i hannas klass. Vi lagade tacos, såg Robinsson och drack vin, mysigt:)

Söndagen spenderades i sjukdomarnas värld...tog en paus och åt tacorester hos Hanna och såg Grey´s reprisen:)
I måndags kväll var det födelsedagsmiddag för Despo, våran tjej från Cypern. Hon och Irini hade lagat görgod mat från Cypern, friterade köttbullar, tzasiki, pita med halloumi, greksallad mm. Vi var ca 20 gäster från olika länder och alla är så trevliga och glada:) Av oss fick hon kokosbollar och ett halsband:)

Denna veckan består av: PLUGG! skyltsöndag i Karlstad eller Åmål? Tentan är på måndag så de lutar åt Karlstad..

Nej nu ska ja plugga lite mer..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback