Klassfesten!!

Längtar till imorrn, ska bli så himla kul!! Förfest klockan fem och klassfest klockan sju, sen sover ja hos Bettan så ja behöver inte passa sista bussen:P

I söndags va de snöslask och ja ville inte gå utanför dörren, så vi såg mest på tv, sätte upp blomm - schabloner på väggen och lagade lite mat. Följde Tobbe till tåget vid sex, sen traskade jag hem i snön. Känns alltid så ensamt när han har åkt hem, men ja kollade på tv och lagade lax med potatis och försöjkte fördriva tiden tills läggdags. 

Igår var de föreläsning på morgonen om databassökning, trååååkigt!! Sen grupparbete som gick sådär. Vi ska skriva om sjuksköterskans historia i något land och valde norge, men de fanns typ ingen fakta alls, så nu jobbar vi med England. Usch vill bara att de ska bli klart!! Redovisning inför halva klassen på fredag känns inte direkt lockande heller..

Idag har de blivit grupparbete hela dagen, sen lagade jag korv med stekt potatis. Nu ska ja försöka slita mig från msn och städa lite, innan Desperate - kväll hos Hanna. Funderar på att baka lite kokosbollar innan, men vet inte om ja orkar de..fast de lockar ju..aja får se va de blir.  

Bjuden på inflyttningsfest till Elina på lördag med, vore görkul men vet inte om ja är hemma, ska kanske med mamma och Jojo till Trollhättan och kolla balklänning.

Nej nu ska ja städa..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback