Helg i stugan:)

Helg i stugan:)

Har vart i stugan hela helgen med familjen och Tobbe, sen kom farmor, hennes syster Ingrid från Florida och familjen Östberg. Vi firade lite midsommar igen, med god mat och jordgubbar:)


Blev mest sol, bad, kanot och surfing. Tobbe provade på men tyckte inte de va så skoj:P Kanske berodde på att de var vindstilla och att han inte kom någonstans:P Härligt väder var det iaf, är så skönt att inte ha dator och TV utan bara njuta av en bra bok i hängmattan och äta frukost ute på skäret.




Livemusik med Jojos ukulele:P


Farmor och Jojo hade kul med våra uppblåsbara saker:P




Kubb:)

Jag, Jojo och pappa stannade kvar hela dagen igår med, och runt tre såg vi en blå skåpbil parkerad utanför en grannstuga, med alla dörrar öppna och den var parkerad mot ingången. Inbrott tänkte vi direkt och pappa smög upp för att kolla. Jo, bilen var registrerad i Lettland och det var inga andra där. Vi ringde polisen och anmälde, sen zoomade jag in snubben med min nya kamera (bra med 26 gångers zoom:P) och då satt en kille och drack kaffe..hmm så där gör man väl inte om man är inbrottstjuv tänkte vi..pappa gick tillbaka upp och det visade sig att det var en släkting till dom som bor där, men som har sin bil registrerad i Lettland för att det var billigare eller nåt..Haha så de var bara att ringa tillbaka till polisen och säga att det inte var inbrott..



Såg lite misstänkt ut...




Idag ska ja träffa Larsson, var väldigt länge sen så de ska bli kul:D Tror de blir bad, är så varmt så vat inte vart ja ska ta vägen! Imorrn blir de Rix Fm i Karlstad:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback