Tentaångest:S

som vanligt..känner att man inte har hunnit läsa så mycket till denna som till de andra, kan bero på att vi haft jullov och att ja inte öppnade boken på två veckor då..jaja vi gör vårt bästa iaf, satt i bibblan mellan åtta och fyra idag.
 
Sen blev de en långpromenad med Hanna runt Herrhagen och Marieberg, inne på Mariebergsskogen var de några barn som åkte skridskor, såg så mysigt ut att vi också blev lite sugna, men såg inget ställe att hyra på. Så vi gick en sväng genom stan innan vi gick hem.


Tacos:)

Tänkte ta mig en varm dusch innan ja skulle plugga, men då blev de värsta översvämmningen i hela badrummet å inget vatten åkte ner:S Ringde pappa och fråga va ja skulle göra, sen fick ja gå till hagahallen med halvschamponerat hår nertryckt i mössan för att köpa en sugpropp och handskar..de är i dessa situationer det är bra att bo nära en affär:P Sugproppen var ju för liten för själva hålet, så den funka ju inte, å orka gräva där när de lukta apa..ska ringa å felanmäla imorrn å hoppas nån vänlig vaktmästare vill göra de åt mej..

Har försökt plugga lite men man blir ju hypokondrier:S Tumörer, ateroskleros, hjärtfel å massa grejer som man inte gärna vill få..men med alla symtom och orsaker känns de som om man har ganska stor risk att få de ibland..:S Så ja la ner de å satte mig vid tv:n å ser nu på desperate å försöker skrapa ur en omogen, stenhård avokado som ska va så nyttigt (men totalt smaklös enligt mej).

Måste lägga ut lite sommarbilder på min söta syster, när vi va på Orust i somras:)




Gonatt!
Imorrn blir de frågestund på morgonen och sen pluggkväll med Emelie å Bettan:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback