Rhodos, Midsommar i stugan och snart flytta hemifrån:)

Är lite dålig uppdatering här känner ja, men de har vart mycke jobb under veckan får ja skylla på:P

För en vecka sen kom ja å hanna hem från en härlig vecka på Rhodos. Det var stekhett och molnfritt varenda dag och vi hängde vid poolen och stränderna varje dag. Kvällarna befann vi oss i Rhodos stad där vi gick i gamla stan och alla mysiga gränder, kollade barer och följde Sverige-Grekland med varsin Sex on the Beach:) Fredag kväll blev det bar- runda på bland annat Blue Lagoon Pool Bar, en supermysig bar med piratinredning och en stor inomhuspool, livemusik och grekisk dans, helt gratis!! Sen bar det av mot bargatan där det blev fler drinkar och runt klockan tolv gick vi in på Colorado, stans största disco. Liveband som spelade kända låtar fram till klockan sex, så vi dansade och sjöng med till halv fyra, sen fick det bli taxi hem! Hade en jätterolig vecka, åker gärna tillbaka!!

Under midsommarhelgen har vi varit i stugan, Tobbe följde med:) Och farmor var där:) På¨midsommarafton åkte vi till hembygdsgården där det var dans och fika, sen hem och laga mat innan päronens kompisars familj kom och det blev en hel del nubbar, vin och annan dryck till god mat och jordgubbar:) Senare blev det sång och dans av både äldre och yngre:P

Idag har ja jobbat och kollat viktiga grejer inför flytten:) Det närmar sig med stormsteg och ja väntar bara på intagningsbeskedet!! Nej nu ska ja till friskis, första träningen på vääääldigt länge!

Kommentarer
Postat av: Lisa

hoppas du hade en bra midsommar, trots att du inte firade den med oss! ;P

vore kul med en fest snart, där ALLA är med! sägs?

hoppas allt är bre med dig iaf!

Kram!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback