Slalomhelg:)

I lördags åkte familjen te Hovfjället för att för första( å antagligen sista) gången för iår. Solen sken från en klarblå himmel och det var mycke snö i backarna:) En kanondag alltså, synd att man var ganska förkyld bara..mamma rammla i första backen å låg å gapskratta i typ en kvart innan vi fick upp henne på skidorna igen;P Sen åkte vi till farmor och åt mat, kollade på melodifestivalen( Patrik åkte ut, kan inte fatta de!!:( )

sen planerade ja å farmor packningen. Ja skrev typ två A4 sidor me grejer som ja ska ha me, medan farmor kom å visa en pytteryggsäck som hon tydligen ska ha allt sitt i..får typ plats en tröja å ett par byxor..ja ska ha värsta stora ryggsäcken å en liten ryggsäck me all mat..å pappa bryter ju ganska mycke från backpackerlooken-han ska ha rullväska den svikaren!! Men men de spelar väl inte så stor roll egentligen..

Så nu har ja skrivit en liten guide över de två första städerna, Tallin och Moskva, som vi har en dag vardera att spendera..så lite bra fraser och några sevärdheter hinner man ju me:) Ett chokladmuseum i Tallin måste ja till, fatta va kul!! I Moskva är de väl mest Kreml ja vill se, känner att efter filmen ja å larsson tvingades se på filmkunskapen om ryssland så känns de som ett  ganska tråkigt å grått land..hoppas de är bättre än de verkar!

Imorrn fyller Cissi 20:D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback