Segla jorden runt?

Kom nyss in på en blogg där två killar å en tjej seglade jorden runt, lät så himla roligt så ja blev helt besatt, har läst bloggen i typ två timmar nu. Men ja kan ju inte segla så de skulle kanske bli lite svårt..om inte segling med liten jolle i scouterna räknas förstås..Nej de får nog bli tåg och flyg runt, på nåt sätt. Måste börja planera snart, mycke som måste fixas: biljetter, pass, visum, vaccinationer, växla pengar, skaffa packning, kolla boende mm mm..

Men första turen blir iaf transsibiriska till Kina med pappa och farmor, ev nån mer. Då har man ju kommit en bit påväg iaf.

Fredag idag= fullt på restaurangen..känner inte för de idag, e lite trött, så ja hoppas de kan bli lugnt. Imorrn är de avskedsfest för Marco, den finska kocken, hemma hos Nicole. Är bjuden men antagligen slutar ja inte förrän tolv, ett så då e de lite sent. Sen skulle do mte puben å ja e inte 20 än så de går ju inte de heller. Men men tror inte ja orkar festa direkt heller. Vill festa me mina kompisar där hemma i stället!!

idag e de 35 dagar kvar:D Tiden går ganska fort ändå, tur de!

Nej nu ska ja läsa lite tidningar frå sverige, expressen å veckorevyn:D

image49
De kommer flygplan typ två gånger i minuten här:D Eftersom Gardemoen ligger en kvart härifrån..

Ha de!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback